2021 Porsche 911 GTS Tanıtıldı

2021 Porsche 911 GTS Tanıtıldı

Porsche markası yeni modelini tanıttı. Hem daha şık hem daha performanslı model 2022 yılında asfalta inecek. 2021 Porsche 911 GTS yakın bir zamanda tanıtılacak.

Porsche 911 geçtiğimiz yıllarda oldukça fazla versiyon ile karşımıza çıkmıştı. 992 nesli ile aileyi baştan yaratan Porsche, bu nesil ile aileyi genişletme stratejisine de devam ediyor. Alman üretici önümüzdeki yıllarda Carrera S ve Turbo arasına yerleşecek GTS modeli ile karşımıza çıkacak.

GTS donanım paketinde porsche'nin çift turbolu 3.0 litrelik motoru yer alıyor. 480 bgmotor güç ve 570 Nm tork üretebilen bu ünite, Carrera S'te bulunan üniteden çok daha güçlü. Motoru 8 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman ya da 7 ileri manuel şanzıman ile eşleştiren porsche, Manuel seçeneğin çok daha kısa geçişlere sahip olduğunu da vurgulayalım.

Hem Coupe Hem de Cabrio Versiyonu İle Satılacak

Porsche, Carrera GTS'i hem arkadan itişli hem de tüm tekerleklerden çekişli versiyonları ile satacak. Hatta aracı coupe ve cabriolet gövde tipleri ile satın alabileceksiniz. Yalnız Targa 4 GTS versiyonunun sadece AWD sürüş ile alındığını belirtelim. porsche'nin verilerine göre Carerra 4 GTS, 0-100 km/sa hızlanmasını 3.1 saniyede tamamlayabiliyor.

Aracın kabini içerisinde GT Sport direksiyon ve Sport Chrono paketi standart olarak gelen donanımlar arasında. Porsche Track Precision uygulaması ile gelen model, pist üzerindeki performansınızı daha rahat bir konuma getiriyor. Race-Tex materyalleri ile döşenen yaşam alanı, hem konforlu hem de sportif hissettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Porsche 911 GTS Daha Yakışıklı Görünecek

Kısacası GTS takısı hem çok daha şık hem de daha fazla performans arayanların tercihi olacak. Yeni süspansiyon sistemi sayesinde yere 10 milimetre kadar yaklaşan modelin, 911 Turbo'dan alınmış bir fren sistemini kullandığı da bilinmesi gereken detaylar arasında.

Aracın ilk teslimatları 2022 yılında yapılacak

Advertisement