2021 Mercedes-AMG SL Serisi'nden İlk Görüntüler Geldi

2021 Mercedes-AMG SL Serisi'nden İlk Görüntüler Geldi

Mercedes-AMG SL Serisi için ilk görseller paylaşıldı. İç tasarımın ağırlıklı olduğu araçta birçok detaya verildiğini görüyoruz.

Uzun bir zamandır merakla beklenen AMG SL Serisinin ilk resmi görselleri paylaşıldı. Stuttgartlı otomotiv devinin bu işi ne kadar iyi yaptığını hepimiz biliyoruz. Bir roadster model içerisinde kabinin çok fazla yer kaplamadığını da belirtelim. Ancak konu Mercedes olunca, hem bu alan genişliyor hem de alan kullanımı çok daha çeşitli bir hale geliyor. Eski jenerasyonda oldukça eleştirilen asimetrik tasarım bu araç ile bir sorun olmaktan çıkmış diyebiliriz. Yeni SL Serisi, 1989'dan beri ilk kez 2+2 bir yapı ile karşımıza çıkacak. Yine de arka koltuktaki yolcuların uzun seyahatlere dayanamayacağını belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın ön kısmında oldukça rahat bir hareket alanı yer alıyor. Ön konsol üzerindeki bilgi eğlence sistemi, direkt olarak S-Serisi'nden alınmış olsa da roadster içerisinde çok daha şık göründüğünü söyleyelim. Bu sistemin camı yansımaları engellemek için tasarlanmış ancak aracın üstü açık olduğunda çok yansıma olabileceğini düşünen mühendisler, sistemin ufak da olsa hareket etmesini amaçlıyor.

Mercedes 12.3 inçlik dijital gösterge panelini görseller içerisinde ayrı bir yere koymamış ancak tasarımı biliyoruz. Yoğun deri döşemelerin içerisindeki klima kanalları, kol dayama ve yeni nesil MBUX bilgi eğlence yazılımı gibi detaylar da oldukça dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şu an için modelin yalnızca yaşam alanını kullanıcılarla paylaşan Mercedes, yakın zamanda dış tasarım ve teknik detayları da bizlerle paylaşacak. Şimdiye kadar gördüğümüz modellerin tamamı kumaş tavanlı olduğu için yeni modelde de buna benzer bir tasarım bekliyoruz.

Advertisement