2021 Honda BR-V Görücüye Çıktı

2021 Honda BR-V Görücüye Çıktı

Honda markasının HR-V gibi modelleri segmentinde önemli parçalardan olsa da otomotiv devi Asya sınırlarında B-segmentinde konumlandırdığı BR-V'den verim almaya devam ediyor. Adının açılımı "Bold Runabout Vehicle" olan Honda modeli yeni nesli ile göz kamaş

Avrupa'da Honda markasının HR-V gibi modelleri segmentinde önemli parçalardan olsa da otomotiv devi Asya sınırlarında B-segmentinde konumlandırdığı BR-V'den verim almaya devam ediyor. Adının açılımı "Bold Runabout Vehicle" olan Honda modeli yeni nesli ile göz kamaştırıyor. Eskisinden daha sade bir şekle getirilen model bu değişimi sayesinde uygun fiyatlı bir seçenek olarak segmentinde rekabeti artırmayı amaçlıyor.

Bugünlerde Honda'nın araç hakkında bazı bilgiler paylaştığını görüyoruz. Örneğin modelin mimarisinin aynı kalıp kalmadığını bilmiyoruz. Öte yandan aracın temellerinin Mobilio isimli minivan'dan alındığı paylaşıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honda modeli genel oalrak sadeleşmiş bir görünüm kazansa da 2015 yılında çıkış yapan ilk neslinden çok daha gübenli bir model. Honda kendine ait Sensing teknolojisini model üzerinde kullanıyor. Şerit Takip Sistemi, adaptif cruise control ve çarpışma uyarı sistemi gibi standart güvenlikler de araç üzerinde yer alıyor.

120 Beygir Güç Üretiyor

Aracın 1.5 litrelik i-VTEC motordan güç alacak. 120 bg güç ve 145 Nm tork üretebilen bu motor, bir CVT şanzıman ile eşleştirilmiş durumda. Honda, bu kombinasyonun selefine göre çok daha tasarruflu olduğuna dikkat çekiyor.

Honda BR-V, altı yıl içinde 255.000 adet satış gerçekleştirerek Honda'nın beklentilerini fazlasıyla karşıladı. Model özellikle Endonezya'da bir hayli rağbet görüyor. Honda'nın açıklamalarına göre satışların yüzde 30'u bu bölgede yapılıyor.

Honda BR-V modelinin satışları ile ilgili detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde sizinle paylaşacağız. Ayrıca sitemiz üzerinden Honda fiyat listesi ve diğer tüm markaların fiyat listelerine ulaşabilirsiniz. Araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz

Advertisement