Yerli Otomobil Togg Üretim İçin Gün Sayıyor

Yerli Otomobil Togg Üretim İçin Gün Sayıyor

​​​​​​​Yerli otomobil TOGG için yapılan çalışmalar Gemlik tesisinde devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Gemlik tesisindeki çalışmaların planlandığı gibi devam ettiği, üretim tesislerinin de yüzde 98 oranında bittiği açıklandı.

Yerli otomobil TOGG için yapılan çalışmalar Gemlik tesisinde devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Gemlik tesisindeki çalışmaların planlandığı gibi devam ettiği, üretim tesislerinin de yüzde 98 oranında bittiği açıklandı.

Yerli otomobil Togg'da fabrika kurulumu planlanan süre zarfında devam ediyor. TOGGresmi sosyal medya hesabından Gemlik'teki tesislerin son durumu hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

Paylaşıma göre; üç tesisi bulunacak olan Gemlik tesisinde, boya ve gövde tesislerinin yüzde 99'u tamamlandığı belirtildi. Montaj tesisinde ki durum ise tamamlanma oranı yüzde 98 olarak belirtildi.

Boya tesisi içinde bulunan tankların kimyasal dolum aşamasına geçildiğini söyleyelim. Ayrıca bu tesise basınçlı hava tesisatı, yumuşak su sistemi, soğutma ve ısıtma sistemleri kurulduğunu da belirtelim. Gövde tesisinde ise basınçlı hava sistemi ve kaynak makineleri elektrik hatlarının yapımı tamamlandı. Montaj tesisine gelecek olursak, ekipman kurulumu için son aşamaya gelindiğini söyleyebiliriz.

üm tesislerin yapımı bittikten sonra yerli otomobil Togg’un deneme üretiminin Ağustos ayının başında başlayacağını söyleyelim. Seri üretime ise Ekim ayının sonunda geçilmesi ön görülüyor.

 

Advertisement