Yeni Toyota Proace City Cargo, Artık Türkiye'de

Yeni Toyota Proace City Cargo, Artık Türkiye'de

Toyota, Proace City'e göre daha fazla yük taşıyabilecek olan hafif ticari araç ürün gamını Proace City Cargo ile daha da geliştirmesinden oldukça gurur duyuyor.

Toyota, Proace City'e göre daha fazla yük taşıyabilecek olan hafif ticari araç ürün gamını Proace City Cargo ile daha da geliştirmesinden oldukça gurur duyuyor. Müşterilerinin beğenisine sunulan Proace City’nin daha fazla yük taşıma hacimli yeni Proace City Cargo, 242 bin TL’den başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışta yerini aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Proace City Cargo, İç kabini geniş yük taşıma kapasitesi ile müşterilerini cezbediyor. Proace City Cargo, Vision ve Dream şeklinde iki farklı donanım paketiyle satışa sunulacak. Hafif ticari araç olan Proace City Cargo, 100 beygir güç üretimi ve 1.5 litrelik dizel motor özelliklerine sahip.

Proace City Cargo, her iki tarafında da bulunan sürgülü kapılarla beraber, Akıllı Kargo özelliği ve katlanması halinde masaya dönüşen ön yolcu koltuğuyla, 220V ve 12V güç çıkışları sağlayabiliyor. Ayrıca Proace City Cargo, arka park sensörü, elektronik park freni, sürücü kol dayama gibi özellikleriyle konforlu bir hafif ticari araç için oldukça kendine hayran bırakıyor.

Proace City Cargo, Proace City modeline baktığımızda yaklaşık 3 metre ile 190 mm daha uzun aks aralığı ve 4.7 metre uzunluğuyla toplam olarak 350 mm daha uzun olduğunu belirtelim. Proace City Cargo, Dream donanım paketinde 858 kg ağırlık taşıma hacmi bulunurken Vision paketinde 893 kg’lik yük taşıma kapasitesiyle öne çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Taşıma alanında 10 adet bağlama kancası, 12V soket ve Akıllı Kargo özelliği ile yüklerinizi pratik taşımak oldukça kolay hale geldiğini söyleyelim. 2.2 metre uzunlukta taşıma mesafesine sahip olan Proace City Cargo, Akıllı Kargo özelliği sayesinde 3.4 metre uzunlukta ürün ve yükleri taşıyabiliyor.

Advertisement