Yeni Renault Trafic Türkiye'de!

Yeni Renault Trafic Türkiye'de!

Merakla beklenen yeni Renault Trafic sonunda ülkemize geldi. Hem ticari hem de bireysel müşterilere hitap edecek şekilde yeniden dizayn edilen model, LED far takımları ve standart olarak sunulan güvenlik asistanları ile karşımıza çıkıyor.

Merakla beklenen yeni Renault Trafic sonunda ülkemize geldi. Hem ticari hem de bireysel müşterilere hitap edecek şekilde yeniden dizayn edilen model, LED far takımları ve standart olarak sunulan güvenlik asistanları ile karşımıza çıkıyor.

Bulut Mavi ve Carmen Kırmızı gövde renkleri ile satın alınabilecek model 16" jantlara sahip olarak karşımıza çıkıyor. Opsiyon olarak Gümüş Gri rengindeki 17" alüminyum alaşım jantlar da satın araç üzerinde karşımıza çıkıyor.

Teknoloji anlamında da değişim gösteren Trafic, eskisinden çok daha geniş ve ferah bir yapıya sahip. Versiyona bağlı olarak sunulan dijital gösterge paneli aracı modern dünyaya adapte ederken, geleneksel analog kadranlar da tamamen yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Standart olarak sunulan hız ayar ve sınırlayıcı kumandaları direksiyona entegre edilirken, görsel konfor için de uyarı lambaları yeniden düzenlenmiş durumda. Ayrıca çok daha ergonomik bir kullanım için piyano tuş takımı da ön konsolun orta bölümünde standart olarak karşımıza çıkıyor.

Donanım Özellikleri Dikkat Çekiyor

Yeni Trafic, versiyona bağlı olarak sunulan sürüş destek paketi ile adaptive cruise control, aktif acil fren destek sistemi, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, otomatik uzun-kısa far teknolojisi ve trafik işaretleri tanıma sistemi olmak üzere yeni nesil sürüş destek sistemleriyle, gelişmiş sürüş güvenliği ve konforu sunuyor. Ayrıca Trafic Combi versiyonlarının tamamında yolcu hava yastığı ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Trafic ailesi, 2.0 litrelik Blue dCi motor seçeneği ile tüketicilerle buluşuyor. Stop & Start teknolojisi ile donatılan motorlar, Euro 6D FULL normunu karşılıyor. Ayrıca “Vites Değiştirme Göstergesi”, vites değiştirmek için en doğru zamanın ne zaman olduğunu sürücüye bildiriyor ve böylece yakıtta ekstra tasarruf yapılması sağlanabiliyor. Combi 5+1 ve Combi 8+1 versiyonlarında EDC şanzıman seçeneğiyle sahip olunabilen Yeni Trafic, versiyona göre 150 ve 170 bg’lik güç üretiyor.

Advertisement