Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost Türkiye’de

Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost Türkiye’de

Eylül ayında küresel anlamda tanıtımı yapılan Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost ülkemize giriş yaptı.

Eylül ayında küresel anlamda tanıtımı yapılan Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost ülkemize giriş yaptı.

Yeni mimarisi ve ileri teknolojisi ile yeteneklerini geliştiren Ghost, Rolls-Royce modelinin şimdiye kadar ürettiği modeller içerisinde en dikkat çekenler arasında. Araç teknolojik açıdan en gelişmiş otomobil olma özelliğine de sahip.

Aracın Donanımları Dikkat Çekiyor

Yeni Nesil Rolls-Royce Ghost, kullanıcısını ayrıcalıklı hissettiren bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Planar Süspansiyon Sistemi ile birlikte yol yüzeyini kameralarla tarayan ve yoldaki kusurları tespit ederek süspansiyonu ayarlayan ‘Flagbearer’ teknolojisine sahip bu araçla arkanıza yaslanarak sakin bir şekilde seyahat etmenize olanak sağlayan Ghost, aynı zamanda Twin Turbo 6.75 V12 motor ile muazzam bir performans sergiliyor. Otomobilin performansının bu kadar iyi olmasının sebeplerinden birisi de Rolls-Royce tarafından geliştirilen ve her şeyin temelini oluşturan, ekstra sert alüminyum uzay kafesi diyebiliriz.

Model minimalist bir tasarım ile geliştirilse de otomatik açılıp kapanabilen kapıları da üzerinde barındırıyor. Bu özelliklere sahip ilk Rolls-Royce modelidir diyebiliriz.

21 inç jantların üzerine yerleştirilen Ghost modelinin diğer bir özelliği ise 100 kg’lık yalıtım malzemesi sayesinde seslerin içeri girmesini engellemesi diyebiliriz. Ayrıca araç eşsiz görüntüsü ile varlığını sessizce ortaya koyuyor. Rolls-Royce Ghost modeli ismine yakışır biçimde karşımıza çıkıyor.

Hilal Aysal Açıklamalarda Bulundu

Royal Motors Başkan Yardımcısı, Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü A. Hilal Aysal, yaptığı açıklamada “Yeni Ghost'un lansmanı, lüks dünyasında yeni ve çağdaş bir hareketi beraberinde getiriyor. Müşterilerimizden gelen son derece olumlu geri bildirimlerden sonra Ghost'u ilk kez evimizde sunmaktan mutluluk duyuyorum." İfadelerini kullandı.

Aysal, açıklamasına şu ifadeler ile devam etti; “Misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli ve Yeni Ghost'un tanıtım planlanmasında bu konuyu titizlikle ele aldık.

Geçtiğimiz yılı yaşanılan zorluklara rağmen başarılı bir şekilde atlattık. Böyle dönemlerin kalıcı değerlere yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu düşünüyor ve 2021'de başarılı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Advertisement