2022 Mazda CX-9 Donanım Paketleri Açıklandı

2022 Mazda CX-9 Donanım Paketleri Açıklandı

Mazda CX-9 piyasa sürüldü aracın başlangıç ​​fiyatının standart bir dört tekerlekten çekiş sistemi ortalamasıyla çıkarılacağını söyleyelim.

2022 Mazda CX-9 piyasa sürüldü aracın başlangıç ​​fiyatının standart bir dört tekerlekten çekiş sistemi ortalamasıyla çıkarılacağını söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Geçtiğimiz aylarda, Mazda Kuzey Amerika'daki araç bayilerinde gördüğümüz 2022 CX-9, eski modellerine göre, hiçbir mekanik geliştirme olmadan piyasaya sürülecek. Tüm donanım paketlerinde, Manuel ve spor mod özellikli altı vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışan bir Skyactiv-G 2.5 litrelik turboşarjlı motor bulunuyor.

Otomobilin güç aktarma bölümüne geldiğimizde, araç maksimum 433 Nm tork ve 250 beygir güç üretimi sağlamakta. CX-9 serisi, 18 inç jantlar kullanan CX-9 Sport ile başlayan altı donanım paketi bulunuyor.

Otomobil, USB şarj bağlantı noktaları, kablosuz telefon şarj cihazı, premium 12 hoparlörlü Bose ses sistemi, Touring Premium Paketiyle beraber CX-9 Touring paketine yükseltilebiliyor. Bu donanımların daha fazlasını bekliyorsanız Touring Plus döşemesi ile beraber 20 inç jantlar, parlak siyah ön ızgara ve çerçevesiz dikiz aynası donanım paketini düşünebilirsiniz.

CX-9 signature kaplaması, ısıtmalı arka koltuğu, Nappa deri kaplaması bulunan birinci ve ikinci koltuk sıraları, 20 inç jantlar ve daha büyük egzoz özellikleriyle Mazda’nın en gözde modeli oldu.

Advertisement