Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Ülkemizde Satışa Sunuldu

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Ülkemizde Satışa Sunuldu

Türkiye lansmanı gerçekleştirilen ve "lüks" tanımına yepyeni bir anlam kazandıran yeni Mercedes-Benz-Maybach S-Serisi, S-Serisi’nin uzun versiyonundan 18 cm daha uzun aks aralığı ile karşımıza çıkacak.

Autoshow 2021’de Türkiye lansmanı gerçekleştirilen ve "lüks" tanımına yepyeni bir anlam kazandıran yeni Mercedes-Benz Maybach S-Serisi, S-Serisi’nin uzun versiyonundan 18 cm daha uzun aks aralığı ile karşımıza çıkacak. Bunun dışında yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, çift renk uygulamalı yenilikçi ve dinamik tasarımıyla da segmentinin popüler araçları arasında yer alacak gibi görünüyor.

Krom Kaplamalı Dikey Sütunlara Sahip

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi’nin krom kaplamalı dikey sütunlara sahip radyatör ızgarası oldukça kolay şekilde fark ediliyor. Bunun dışında arka kapıların diğer S-Serisi modellerine göre daha büyük olduğu dikkat çekiyor. Bir de C sütununda sabit bir üçgen pencere yer alıyor. Yeni Mercedes Maybach S-Serisi, elektrikli arka kapılarla donatılmış ve bu gerçekten fazlasıyla dikkat çekiyor.

MBUX İç Mekan Yardımcısı Dikkat Çekiyor

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, arka kısımda MBUX İç Mekan Yardımcısı ile donatılabilme özelliğine sahip. Ayrıca MBUX İç Mekan Yardımcısı, kullanıcının çok sayıda isteğine de karşılık veriyor. Sistem bunu yaparken kullanıcının bakış yönünü, el hareketlerini ve vücut dilini algılayarak otomatik araç fonksiyonlarında da kullanıcıya yardımcı oluyor.

Mercedes-Maybach S-Serisi, tavan döşemesindeki 3D lazer kameralar olduğunu da belirtelim. Araç arka yolcuların jest ve hareketlerini de kaydedebilme özelliğini üzerinde barındırıyor. Şöyle söyleyelim, örneğin MBUX İç Mekan Yardımcısı, kullanıcının el hareketi ile emniyet kemerine uzanma niyetini tespit eder etmez ilgili taraftaki otomatik emniyet kemeri uzatma fonksiyonunu kendi aktif hale getirir.

Sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement