Yeni Elektrikli Starlight Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yeni Elektrikli Starlight Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Wuling motors, tarafından geliştirilen sedan modeli Wuling Starlight resmi görselleriyle birlikte sizlerle.

Wuling Starlight’in %100 elektrikli ve PHEV modelleri bu senen sonlarında satışa sunulacağı açıklandı. Bu otomobilin fiyatı ise 150 bin Yuan olması bekleniyor.

Wuling Starlight, otomobilin dıştan bakıldığında ilk olarak farları dikkatimizi çekiyor, üst kısımda bumerang görünümünü alan LED’ler gündüz ışığımız, alt kısımda duran farlar ise aydınlatmamızdır. Çıkıntılı duran burun kısmında bulunan Fastback silüeti oldukça güzel bir görünüm katıyor.

Yan taraftan otomobili incelediğimizde ilk göze çarpan kısım Jantlar olduğuna hepimiz hem fikiriz değil mi bu jantlar 18 inçlik ve aerodinamik görünümü katıyor. Diğer bir kısım ise kaslı duran omuzları aracı daha da ön planlara çıkarıyor.

Otomobilin arkasında ise Kia EV6 modelini aklımıza getiren bir LED stop grubu ile parlak siyah detaylara sahip arka tampon önümüze geliyor.

Wuling motors, Elektrikli versiyonun özelliklerini açıklandığı üzere 150 km/s ile sınırlandırılmış. Bu otomobilin 100 kW güç üretebilen motoruna sahip otomobilin ağırlığı ise 1600 kg dur. Starlight modelinin batarya türü LFP olacak lakin hâlâ ne kadar uzun mesafe yol kat edebilecek ve kapasitesi kimseye açıklanamadı. Starlightin sahip olduğu uzunluk 4835 mm’dir aks mesafesi ise 2800 mm uzunluğundadır.

Advertisement