Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı

Yenilenen BMW 2 Serisi Active Tourer ülkemizde ön satışa sunuldu.

BMW 2 Serisi Active Tourer modeli mild hybrid motor opsiyonu ile ülkemizde ön siparişe sunuldu.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, 170 beygir güç ve 280 Nm tork sunan 1.5 litrelik benzinli motoru ile ön siparişe açıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç üzerinde geniş böbrek ızgaralar, eğimli A sütunu, gövdeye entegre kapı kolları ile önceki nesline göre sürtünme katsayısı 0.26 Cd seviyelerine düşürülmüş.

Araç ikinci neslinde iç mekânda değişikliklere yer verildiğini belirtelim. Burada tamamen elektrikli BMW iX'den ilham aldığını belirtelim. Araç üzerinde yer alan ince gösterge paneli, Kavisli Ekran (Curved Screen) ve azalan düğmeler araca ferahlık yaratıyor.

BMW 2 Serisi Active Tourer’da standart olarak sunulan özelliklere baktığımız zaman BMW Live Cockpit Professional, BMW Head Up Display, Akıllı Telefon Arayüzü, Sürüş Asistanı, Adaptif LED Farlar, Park Asistanı ve Panoramik Cam Tavana yer verildiğini görüyoruz. Bunun dışında araç üzerinde Kablosuz Şarj Haznesi, Konfor Erişim Sistemi ve Park Asistanı Plus da opsiyonel olarak sunulan donanımlar arasında yer alıyor.

Araç üzerinde Mild Hybrid teknolojisi ile frenleme veya sürüş esnasında otomobilin kinetik enerjisi elektriğe dönüştürülerek bataryada depo edilebiliyor.

Advertisement