Volkswagen ID. Buzz GTX İçin Yeni Teaser'lar Paylaşıldı

Volkswagen ID. Buzz GTX İçin Yeni Teaser'lar Paylaşıldı

​​​​​​​Volkswagen Ticari Araç tarafından gerçekleştirilen ve yatırımcılar için yapılmış olan sunumda ID'nin gelecekteki türevlerini gösteren teaser'lar paylaşıldı.

Volkswagen Ticari Araç tarafından gerçekleştirilen ve yatırımcılar için yapılmış olan sunumda ID'nin gelecekteki türevlerini gösteren teaser'lar paylaşıldı. ID. Buzz, kırmızı vurgulu bir direksiyon simidi ve alt kolda bir GTX rozeti ile karşımıza çıkıyor. GTX rozetinin, ID.4 ve ID.5 elektrikli SUV'lerin performansa dayalı versiyonlarında kullanıldığını söyleyelim.

Volkswagen ID.4 GTX ve ID.5 GTX'ten bahsetmişken belirtelim; çift elektrikli motorlar, SUV'lere dört tekerlekten çekiş ve 298 beygir güce sahip ve 460 Nm tork üretebiliyor. ID. Buzz GTX'in de bu civarlarda bir güç ile karşımıza çıkmaso bekleniyor.

Bir başka slaytta ise daha geniş uzun dingil mesafesine sahip bir model paylaşıldı. Burada şunu belirtmemiz gereken en önemli nokta, arkadan itişli modelin çok daha büyük bir pil takımı olan 111 kW/saatlik pil takımını kullanacak biçimde ayarlanarak geleceğidir.

Bütün bunların yanında ID. Buzz, dört tekerlekten çekişe sahip ve önde bulunan bir elektrik motorunun dışında arkada bir tane daha olacak.