Volkswagen ID. Buzz Cargo, Yılın Ticari Aracı Ödülü'nü Aldı

Volkswagen ID. Buzz Cargo, Yılın Ticari Aracı Ödülü'nü Aldı

IAA Transportation 2022’de tabiri caizse bir model atağı gösteren Volkswagen Ticari Araç, fuarda ayrıca bir büyük ödülün de sahibi olmayı başardı.

IAA Transportation 2022’de tabiri caizse bir model atağı gösteren Volkswagen Ticari Araç, fuarda ayrıca bir büyük ödülün de sahibi olmayı başardı. Bu yıl 31’incisi düzenlenen International Van of the Year (IVOTY) – Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, büyük bir ödüle layık görüldü.

Öncelikle verilen ödülün jüri sisteminin nasıl olduğunu söyleyelim. IVOTY Jürisi, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hafif ticari araç konusunda uzman 34 uluslararası gazeteciden meydana geliyor. Jüri üyeleri aday olan araçları, güvenlik, teknoloji, verimlilik, sürdürülebilirlik gibi ana kriterlere göre değerlendirmeler yaparak belirliyor.

Ödüle layık görülen ID. Buzz ailesinin tamamen yük ve eşya taşımacılığına önem veren ID. Buzz Cargo modeli IAA Transportation 2022 fuarında ilk kez kullanıcılar ile buluştu. ID. Buzz Cargo, iç alanda iş için geniş bir alan barındırıyor. Araç, 425 kilometreye menzile ulaşabiliyor ve 30 dakika gibi bir sürede hızlı şarj özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

VW ID. Buzz Cargo sonbahardan itibaren Avrupa, 2024 yılının ilk çeyreğinden itibaren de Türkiye yollarında görebileceğimizi belirtelim.

Advertisement