Verstappen Hamilton'ın Önerisini Eleştirdi!

Verstappen Hamilton'ın Önerisini Eleştirdi!

Max Verstappen, Lewis Hamilton'ın gelecek sezon araçları ile ilgili yaptığı öneriyi doğru bulmadığını ifade ederek "Bununla başa çıkmak zorundayız. Şampiyonluklar kazandıklarında bunlardan bahsetmiyorlardı değil mi? O yüzden bunu şu anda konuşmamız anlams

Max Verstappen, Lewis Hamilton'ın gelecek sezon araçları ile ilgili yaptığı öneriyi doğru bulmadığını ifade ederek "Bununla başa çıkmak zorundayız. Şampiyonluklar kazandıklarında bunlardan bahsetmiyorlardı değil mi? O yüzden bunu şu anda konuşmamız anlamsız" ifadelereini kullandı.

Hamilton Formula 1 takımlarının bu sayede daha eşit şartlarda yarışabileceğini ifade ederek, "Muhtemelen gelecek yıl Red Bull'u yakalayacağız. Ancak bunun nedeni çalışmaya şimdi başlamış olmamız. Çok önde oldukları için bu yılki araca odaklanmak zorunda değiller ve gelecek sezonu planlıyorlar. Bence FIA, yeni sezon araçları için bir tarih belirlemeli ve takımlar buna göre hareket etmeli." Açıklamasını kullandı.

Basın toplantısında bu konu ile ilgili açıklamalar yapan Red Bull pilotu Max Verstappen ise Lewis Hamilton'ın sözlerine karşılık verdi.

Hollandalı sürücü yaptığı açıklamada, "Sadece Formula 1 değil. Hayatta da pek çok adaletsizlikle karşılaşıyoruz. Bu yüzden bununla başa çıkmak zorundayız. Şampiyonluklar kazandıklarında bunlardan bahsetmiyorlardı değil mi? O yüzden bunu şu anda konuşmamız anlamsız. Formula 1 böyle işliyor. Rekabetçi bir aracınızın olması harika. Ancak belirli bir noktada gelecek sezona bakmanız gerekiyor. Performans olarak geride kalanların böyle söylemesi normal ama kazanırken nasıl göründüklerini de unutmamalılar." İfadelerini kullandı.