Toyota’dan Yeni Ticari Van Geldi

Toyota’dan Yeni Ticari Van Geldi

Toyota, hafif ticari araç modelleri Hilux ve Proace City’den oluşan Toyota Professional ürün yelpazesini, Proace City Cargo modelini de ekledi.

Toyota, hafif ticari araç modelleri Hilux ve Proace City’den oluşan Toyota Professional ürün yelpazesini, Proace City Cargo modelini de ekledi.

Toyota Proace City sonrası daha fazla yük taşıma odaklı Proace City Cargo modeli ülkemizde satışa sunuldu. Böylece Toyota, Proace City ve Proace City Cargo modelleri ileTürkiye’de hafif ticari araç pazarında en büyük sınıf olan minivan segmentine hitap etmeyi amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Proace City Cargo modeli, yüksek taşıma kapasitesi ve verimli motoru beraberinde sürücü odaklı kabini, fonksyonellik ve pratikliğiyle iş hayatında yıl arakadaşınız olmak için güçlü bir aday. Proace City Cargo, Dream ve Vision olmak üzere iki farklı donanım paketi olarak sunuluyor. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken model, 100 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motor ile karşımıza çıkacak.

Proace City Cargo, Proace City modeline kıyasla 2975 mm ile 190 mm daha uzun aks aralığına ve 4753 mm uzunluğu ile 350 mm daha fazla uzunluğa sahip. 893 kg’lik (Dream versiyonunda 858 kg) yük taşıma kapasitesiyle öne çıkan Proace City Cargo, 2 Euro Palet kapasitesi ve 180 derece çift tarafa açılan arka kapıları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Taşıma anlamında 10 adet bağlama kancası ve 12V soket ile birlikte Akıllı Kargo özelliği sayesinde her türlü yük pratik bir şekilde taşınabiliyor bu modelde. Standart olarak 2.2 metre uzunluğa kadar taşıma mesafesi sunan Proace City Cargo, Akıllı Kargo özelliği ile beraber 3.4 metre uzunluktaki nesnelerin taşınmasına da imkan sağlıyor. Bununla beraber Proace City Cargo 4.4 metreküpe kadar da yükleme hacmi ile karşımıza çıkıyor.

Advertisement