Toyota ve Subaru, 5 Nisan Tarihinde Yeni Tanıtım Yapacak

Toyota ve Subaru, 5 Nisan Tarihinde Yeni Tanıtım Yapacak

İki Japon ortaklıklarının en yeni meyvelerini 5 Nisan tarihinde tanıtacak. Bu sürpriz açıklama ile birlikte yayınlanan teaser, yeni modellerin ön kısmını da bizlere gösteriyor.

Toyota ve Subaru, birlikte pek çok başarılı projeye imza attı. İki Japon ortaklıklarının en yeni meyvelerini 5 Nisan tarihinde tanıtacak. Bu sürpriz açıklama ile birlikte yayınlanan teaser, yeni modellerin ön kısmını da bizlere gösteriyor.

Şu anda elimizde modeller hakkında çok fazla bilgi yer almasa da konu hakkında bizim tahminlerimiz var elbette. Bu etkinliğe iki markanın önde gelen yöneticilerinin katılıyor oluşu şaşırtıcı olmasa da konuşmacılar arasında Gazoo Racing'in yöneticisi Koji Sato ve Subaru markasının CTO'su Tetsuro Fujinuki'nin katılması detaylar arasında yer alıyor.

Performanslı Modeller Bizleri Bekliyor Olabilir

Bu isimlerin konuşmacı olarak etkinliğe katılıyor oluşu ise gözlerimizi hemen performanslı modellere çevirmemize de neden oldu. Bildiğiniz üzere son zamanlarda yeni nesil Toyota 86 modelinin ertelendiğini duysak da Japon üretici bir sürpriz ile karşımıza çıkacak. Teaser görüntülerdeki Subaru modeli nedense bizlere 86 tabanlı BRZ gibi geliyor. Hatta aracın mavi rengi bile ikonik modelden alındığını belirtelim.

Tahminlerimizin aksine karşımıza tamamen elektrikli bir crossover modeli de çıkabilir. Toyota geçtiğimiz hafta Şangay Otomobil Fuarı'nda bir EV SUV teaser'ı yayınlamış ve yakın zamanda karşımıza çıkacağı belirtilmişti.

Toyota ve Subaru markasının bizlere ne sunacağını 5 Nisan'da hep birlikte öğreneceğiz.