Toyota Urban Cruiser Hyryder SUV’un Tanıtımı Gerçekleşti

Toyota Urban Cruiser Hyryder SUV’un Tanıtımı Gerçekleşti

​​​​​​​Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi de tanıtımı yapılan Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin Toyota ve Suzuki ortaklığı ile karşımıza çıkıyor.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi de tanıtımı yapılan Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin Toyota ve Suzuki ortaklığı ile karşımıza çıkıyor. Gerçekleştirilen organizasyona Toyota Kirloskar Motor Yönetim Müdürü Masakazu Yoshimura ve Toyota Kirloskar Motor Başkan Yardımcısı Vikram Kirloskar’ın da katıldığı söyleyelim.

Toyota Urban Cruiser Hyryder yedi monoton ve dört çift tonlu siyah çatılı renk şemasıyla karşımızı çıkıyor ve çok sayıda renk opsiyonu sunuyor.

Urban Cruiser Hyryder’in iç kısmına bakacak olursak, tamamen dijital bir gösterge paneli, yüzer 9 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, havalandırmalı ön koltuklar, kablosuz şarj pedi, havalandırmalı ön koltuklar, baş üstü gösterge ekranı, 360 derecelik kamera ve hız sabitleyiciye gibi özelliklere sahip olduğunu görüyoruz.

Toyota i-Connect sayesinde 55'ten fazla bağlantı özelliğine sahip olan model kullanıcıların arabayı akıllı telefonlarıyla eşleştirmelerine, motoru uzaktan çalıştırmalarına ve hatta klimayı uzaktan çalıştırma gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Yeni model iki güç aktarma seçeneği ile karşımıza çıkacak. Güçlü bir hibrit sisteme sahip 1.5 litrelik benzinli versiyonunun, 91 beygir gücüne sahip ve 122 Nm'lik tork üretebildiğini söyleyelim. Diğer elektrik motor ise 79 beygir gücüne sahip ve 141 Nm tork üretebilecek.