Toyota RAV4 GR Sport Tanıtımı Gerçekleştirildi

Toyota RAV4 GR Sport Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​Toyota, GR Sport ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Ailenin en yeni üyesi olacak RAV4'ün GR Sport versiyonu resmen tanıtımı gerçekleştirildi.

Toyota, GR Sport ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Ailenin en yeni üyesi olacak RAV4'ün GR Sport versiyonu resmen tanıtımı gerçekleştirildi. Avrupa'da pek çok modele özel GR Sport donanımı eklemeyi sürdüren Japon üretici Toyota, diğer modellerinde yaşanan değişimleri RAV4'e de uyarladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Avrupalı RAV4 GR Sport, standart olarak çok daha sert süspansiyonlar ile karşımıza çıkıyor. Sportif sürüşe odaklı olarak düzenlenen süspansiyonlar, çok daha yüksek yol tutuşuna sahip olacak. Toyota bu değişimler sayesinde modelin çok daha dinamik bir sürüş tecrübesi sunacağını belirtiyor.

RAV4 GR Sport hem hibrit hem de şarj edilebilir hibrit türevleri ile satışa sunulacak. Modeller standart olarak piano black renge sahip jant tasarımları ile karşımıza çıkıyor. Dış tasarımda GR Sport amblemleri yer alıyor.

Aracın kabini içerisinde de önemli değişikler olduğunu söyleyelim. Örneğin yalnızca RAV4 GR Sport'a özel spor koltuk tasarımları bunlardan yalnızca bir tanesi. Süet benzeri bir döşeme ile tamamlanan koltuklarda, GR logosu ve gümüş renkteki dikiş detayları şık bir görüntü sağlıyor. Aynı dikiş detayını vites topuzunda ve direksiyon üzerinde de görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kabinde bulunan 12.3 inç büyüklükteki gösterge paneli ve 10.5 inç büyüklükteki bilgi eğlence sistemi ise değişmemiş. Bununla birlikte model, 2023 yılına özel olarak yeni güvenlik donanımları ile birlikte karşımıza çıkacak. Toyota, özellikle çarpışma uyarı sisteminin yenilendiğinin ifade ediyor.

Toyota’nın, RAV4 GR Sport'u yıl sonu gelmeden satışa sunacağını belirtelim.

Advertisement