Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı

Toyota RAV4 Adventure Tanıtıldı

Toyota, Avrupa pazarı için yeni 2022 Toyota RAV4 Adventure modelini tanıttı. Oldukça sert bir görünüme sahip SUV modelin bazı özelliklerini sizin için derledik.

Küresel otomotiv tamamı siyah detaylardan oluşan altıgen panjura yer verildiğini de belirtelim. Bununla beraber Urban Haki ve Dinamik Gri gibi renklere sahip modelde çift tonlu gövde ve 19 inçlik jantlar dikkat çeken tasarım detayları arasında yer alıyor.

Araçta Detaylar Göze Çarpıyor

2022 yılından itibaren birçok RAV4 modelinde göreceğimiz detaylara da bu araçta yer verildiğini belirtelim. Araç üzerinde projeksiyon tipi LED farlar, LED sis farları ve yeni 10 kollu alaşım jant tasarımı dikkat çeken detaylar arasında. Ayrıca aracın dış tarafında değişiklikler göze çarpıyor.

Kabinde ise yeni LED aydınlatma, standart elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, aydınlatmalı cam kontrol düğmeleri ve yeni USB C girişleri olduğunu belirtelim.

2022 Beygir Güç Üretme Kapasitesine Sahip

2.5 litre ile birlikte iki elektrik motorunu üzerinde barındıran model 222 beygir güç üretme kapasitesine sahip. Model 221 Nm tork üretebiliyor. Bunun yanında Toyota mühendisleri bu modelde dördüncü nesil hibrit sistemine yer vermiş durumda. AWD-i dört çeker sistemi araçta standart olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Toyota RAV4 Adventure ve yenilenen RAV4 model ailesinin Avrupa teslimatları, 2022'nin ilk aylarında başlayacak. Bekleyip göreceğiz.