Togg, C-Sedan ve C-X Coupé Modellerinin Görsellerini Paylaştı

Togg, C-Sedan ve C-X Coupé Modellerinin Görsellerini Paylaştı

İlk akıllı cihazı C SUV’u seri üretim bandından indiren Togg, C-Sedan ve C-X Coupé modelleriyle ilgili ilk ipuçlarını paylaştı.

İlk akıllı cihazı C SUV’u seri üretim bandından indiren TOGG, C-Sedan ve C-X Coupé modelleriyle ilgili ilk ipuçlarını paylaştı. Togg Teknoloji Kampüsü’nün açılış töreninde YeniLig’e Yolculukta Sıradaki Adımlar başlıklı bölümde geleceğe dair çalışmalarını paylaşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, C SUV’un ardından üretim sırasına girecek C-Sedan ve C-X Coupé modellerinin görsellerini ilk kez yayınladı.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, projenin başında tek bir ürün ile değil akıllı cihaz ürün portföyü ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Hedeflerimiz doğrultusunda 2030 yılına kadar 5 farklı model hedefledik. İlk akıllı cihazımız C SUV ile 2023 yılının ilk çeyreğinde kullanıcılarımızla buluşacak. 2025 yılının ilk yarısında C-Sedan, 2026 yılında ise C-X Coupé yollara çıkmaya hazır hale gelecek. B-SUV ve MPV modellerimiz için de çalışmalarımızı heyecanla devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

2030 yılına kadar ortak platform kullanarak 5 farklı model ve toplam 1 milyon adet araç üretmeyi hedefleyen Togg, homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinde C segmentindeki ilk akıllı cihazı olan SUV ile pazara giriş yapacak. Ardından yine C segmentindeki Sedan ve C-X Coupé modelleri üretim sırasına girmiş olacak. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanmış olacak.

Advertisement