Tesla Çarpmış Gibi Numara Yapan Adam Yakalandı

Tesla Çarpmış Gibi Numara Yapan Adam Yakalandı

Tesla marka bir araç bu kez içinde sürücüsü olduğu halde kaza ile gündeme geldi. ABD'de yaşanan olayda bir adam, geriye doğru gelen Tesla otomobil bir markanın kendisine çarptığını söyleyerek yere yattı.

Bir adam Tesla marka bir aracın kendisine çarptığını iddia etti. Polis tarafından yapılan incelemelerde adamın kendisini bilerek aracın altına attığı ortaya çıktı.

Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli otomobil devi Tesla, zaman zaman çeşitli kazalarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ABD denetim kurumları, 2016'dan bu yana 10 kişinin ölümüne neden olan 30 Tesla kazası için inceleme başlatmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Polise Şikayetçi Oldu

Tesla otomobiller, araç bu kez içinde sürücüsü olduğu halde kaza ile gündeme geldi. ABD'de yaşanan olayda bir adam, geriye doğru gelen Tesla otomobil bir markanın kendisine çarptığını söyleyerek yere yattı.

Geçtiğimiz günlerde benzin istasyonuna giderek ona elektrikli aracın çarptığını ve yaralandığını söyleyen 47 yaşındaki adam, bacak ve boynundan yaralandığını ve şikayette bulunduğu söyledi.

Kayıtlarla Gerçek Ortaya Çıktı

Adamın polise şikayeti üzerine ekipler, söz konusu Tesla aracını kullanan sürücünün peşine düştü. Polisler, sürücüyü bulduktan sonra aracın kamera kayıtlarına bakarak olayı inceleme alına aldı. Olayı inceleyen polisler söz konusu adamın kasıtlı olarak aracın önüne atladığını gördü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İncelenen videoda Bates isimli adamın, geriye doğru giden Tesla'nın arkasına kendini bilerek atladığı ve daha sonra bacağını havada tutarak numara yaptığı da gözden kaçmadı.

Son günlerde artış gösteren Tesla kazalarından sonra, şirketten tazminat almak isteyen çok fazla insan var gibi görünüyor. Ancak elektrikli otomobilleri çevreleyen kameralar sayesinde Tesla’yı kandırmak hiç kolay olmayacak.

Advertisement