Temmuz Ayı Opel Kampanyaları

Temmuz Ayı Opel Kampanyaları

Temmuz ayında Opel birçok aracında kampanya sunuyor. Opel Corsa, Opel Mokka, Opel İnsignia, Opel Grandland X, Opel Crossland modellerinde kampanya...

Ülkemizin çok satılan otomobil markalarından olan Opel'in Temmuz araç kampanyalarında son günlere girdik. İşte Opel'in Temmuz ayı araç kampanyaları…

Opel Corsa Temmuz Kampanyası

Opel'in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Opel Corsa müşterilere 189.900 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmuş durumda. Araçların fiyatları iç donanımlara ve diğer eklemelere göre değişiklik gösterebiliyor.

Opel Grandland X Temmuz Kampanyası

Opel'in Temmuz ayında kampanyaya sunduğu bir diğer model de Opel Grandland X oldu. Bu modele 379.900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Ayrıca bu araç için 18 ay vadeli 100 Bin TL kredi desteği sunuluyor. Bu kredi için uygulanacak faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak kullanıcılara sunuluyor.

Opel Mokka Temmuz Kampanyası

Temmuz ayında kredi desteği sunulan araçlardan biri de Yeni Opel Mokka oldu. 365.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan bu araç 100 Bin TL ve kredi 18 ay vade ile sunuluyor. Aylık yüzde 0,99 faizle veriliyor. Bu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu da hatırlatalım.

Opel Crossland Temmuz Kampanyası

Temmuz ayının bir başka kampanyası ise Opel Crossland olarak karşımıza çıkıyor. Bu modelin fiyatları 227.900 TL'den başlıyor ve araca kredi desteği de sunuluyor. 12 ay vadeli yüzde 0 faiz seçeneği ile verilen 50 Bin TL'lik kredi ile Opel modeline sahip olmak mümkün.

Opel İnsignia Temmuz Kampanyası

Opel'in sevilen araçlarından Opel Insignia modeli de kampanya ile satılan araçlardan. 2020 model sıfır kilometre Opel Insignia araçlar 419.300 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıcıya sunuluyor. 2020 model araçlar için Opel tarafından faizsiz kredi imkânı sunuluyor. Insignia modeli 12 ay 90 Bin TL kredi ile kullanıcılara sunuluyor.

Advertisement