Suzuki Hafif Hibritlendi

Suzuki Hafif Hibritlendi

eçtiğimiz senelerde satışa sunulan Suzuki Swift Hibrit modelinden sonra hem Suzuki Vitara hem de Suzuki SX4 S-Cross modellerinin hibrit teknolojili araçlarını eş zamanlı olarak kullanıcıya sundu.

Japon otomotiv devi Suzuki markasının Türkiye pazarında satan hemen hemen her modelinde hibrit seçeneğine yer verildiğini belirtelim.

Geçtiğimiz senelerde satışa sunulan Suzuki Swift Hibrit modelinden sonra hem Suzuki Vitara hem de Suzuki SX4 S-Cross modellerinin hibrit teknolojili araçlarını eş zamanlı olarak kullanıcıya sundu.


Böylece neredeyse tüm Suzuki modellerini hibrit teknolojisi ile donatarak güncelleyen Japon marka, böylelikle yüzde 20’yi aşan yakıt tasarrufu ile beraber tüm modellerinde standart olarak gelen ileri güvenlik özellikleri ve fiyat dengesiyle tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Türkiye’de Hibrit Modellere Yer Verilecek

Suzuki Marka Direktörü Şirin Mumcu Yurtseven konuşmasında;

“Artık Türkiye pazarındaki Jimny hariç tüm modellerimiz hibrit olarak yer alacak. Swift Hibrit ile yakaladığımız ivmeyi Vitara Hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit’le birlikte güçlendireceğiz. 2020 yılı sonundan bu yılın ilk çeyreğine kadar olan dönem bizim için bir geçiş süreciydi. Ailenin tamamlanmasıyla, geçtiğimiz yıl Swift hibrit’le yakaladığımız başarıyı, SUV modellerimizi de satışa sunarak artıracağımıza inanıyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu kapsamda, sene sonuna kadar 4 bin adede yakın hibrit araç satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Vitara ve SX4 S-Cross Hibrit için sadık müşterilerimize sınırlı sayıda özel fırsatlar sunduk. Avantajlı takas imkanlarımızla birlikte hibrit ailesini ilk olarak onlarla tanıştırdık. Bunun sonucunda, 100 adet Suzuki Vitara hibrit ve SX4 S-Cross Hibrit’in ön satışını da ilk haftada gerçekleştirdik.” ifadelerine değindi.

Advertisement