Skoda, Vision 7S'i 30 Ağustos’ta Tanıtacak

 Skoda, Vision 7S'i 30 Ağustos’ta Tanıtacak

​​​​​​​Skoda 30 Ağustos’ta Vision 7S’in tanıtımını gerçekleştirecek. Skoda Avrupa’nın en pratik ve en uygun fiyatlı otomobil üreten şirketlerinden biri.  Fakat bu şirketin kalitesiz tasarımlar çıkardığı anlamını taşımıyor.

Skoda 30 Ağustos’ta Vision 7S’in tanıtımını gerçekleştirecek. Skoda Avrupa’nın en pratik ve en uygun fiyatlı otomobil üreten şirketlerinden biri.  Fakat bu şirketin kalitesiz tasarımlar çıkardığı anlamını taşımıyor.

Şirketin yeni tasarımının en belirgin özelliği tamamen yeniden tasarlanmış bir ön yüze sahip olması. Vision 7S de havalandırma ızgarası bulunmuyor. Araç kenarlarına kadar uzayan yeni far sistemi ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca aracın kaputunun altında yer alan sağ ve sol tarafa yerleştirilmiş gündüz farlarının olduğunu da söyleyelim.

Aracın tamponunda dikey şeritler halinde 7 adet dikey çıta bulunuyor. Çıtaların alt kısmında ise alüminyum bir koruma paneli olduğunu görüyoruz. Aracın arka tarafı da ön tarafa oldukça benzer bir imaj çalışması ile tasarlanmış.

Aracın iç mekanına baktığımızda ilk dikkatimizi iç mekanın tamamen ortasın da yer alan çocuk koltuğu çekiyor. Aracın 2+2+2’lik bir oturma düzenine sahip olduğunu da söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Skoda tüm bu tasarım diline “Modern Solid” adını verdi. Bu tasarım dilinin önümüzdeki yıllarda üretilecek olan diğer Skoda modellerinde kullanılacağını tahmin ediyoruz. Vision 7S’in, 30 Ağustos’ta tanıtımı yapılacak.