Porsche 911 Sport Classic, Görücüye Çıktı

Porsche 911 Sport Classic, Görücüye Çıktı

Porsche 911 Sport Classic modelini, bir kere daha test aşamasında yakalamayı başardı. Ön tarafındaki tasarımla beraber güncel turbo modelden farklı olarak aracın ön kısmındaki yeniliklere kaput tasarımı da katılmış.

Porsche 911 Sport Classic modelini, bir kere daha test aşamasında yakalamayı başardı. Ön tarafındaki tasarımla beraber güncel turbo modelden farklı olarak aracın ön kısmındaki yeniliklere kaput tasarımı da katılmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araca yan tarafından baktığımızda Sport Classic'in kendine has detaylarını direkt görebiliyoruz. Aracın üretim paketinde tek bijonlu jantlara sahip Fuchs dizaynı görünümü çizen retro takımlar olacağını düşünmekteyiz. Dikkatlerimizi üzerine çeken diğer bir detaysa aracın spoiler'i oldu.

Arka taraftan Sport Classic'in özel spoiler'ını daha da net görmekteyiz. Arka tarafta 911 Turbo tasarımından vazgeçmeyen model, spoiler’a üçüncü stop ışığını yerleştirmiş.

Modelin motor kısmı ise şuan belirsizliğini koruyor. Duyduğumuz söylentilere göre araç, 911 GTS ile aynı motoru kullanacak. Bu motor kullanılacaksa Sport Classic'in 475 beygir güç ve 570 Nm tork üreten çift turbolu 3.0 litrelik bir motora sahip olacak.

Porsche açıklamalara göre Sport Classic modelini 2022 yılının Şubat ayında tanıtmaya hazırlanıyor. Tabi aracın kamuflajının büyük bir kısmı çıkartıldığından, tanıtımın en kısa zamanda yapılacağını söyleyebiliriz.

Porsche, Sport Classic modelini sınırlı sayıda üretecek.

Advertisement