Peugeot Yeni 2008 Modeli Yakın Zamanda Türkiye'de

Peugeot Yeni 2008 Modeli Yakın Zamanda Türkiye'de

Avrupa’nın ve Türkiye’nin B-SUV segmentinde en gözde tutulan ve müşteriler tarafından çokça tüketilen Peugeot 2008, yenilenmesiyle beraber 3 farklı motor seçeneğiyle birlikte ülkemizin yollarında gezintiye çıkmaya hazırlanıyor.

Bu motor seçenekleri şunlar Benzinli 1.2 PureTech 130, dizel 1.5 BlueHDi ve elektrikli 156 HP’lik E-2008 ile Türkiye’ye tüm güç üretim alternatifleriyle giriş yapmaya hazırlanan Peugeot yeni 2008,

Yenilenmiş şekliyle; Peugeot 2008 zarif görüntüsüyle ve şahane gözüken SUV tasarımıyla bizlerin “Gözlerini kamaştırıyor”. Yüksek çözünürlüklü 10 inçlik ekran ile PEUGEOT i-Connect ve benzersiz 3D İ-Cockpit ile birlikte bize konforlu ve keyifli bir sürüş sağlıyor Peugeot 2008.  Işık imzasını benimseyen Peugeot yeni 2008e’de eklemeyi unutmamış, Ön Tamponda bulunan parlak siyah eklerle birleştirilen üçlü aslan pençesi ile görünüşünü daha da güçlü gösteriyor arka tarafta ise tüm versiyonlarında yeni LED stop lambalarına yer veriyor.

 

Türkiye’de eylül ayında satışa sunulacak olan Peugeot B-SUV modeli 2008. Benzinli, dizel ve elektirikli versiyonlarıyla aynı anda satışa sunulması müşterilere çokça olanak ve seçim sunması güzel bir haber. Müşterilerin ihtiyacına en uygun PEUGEOT 2008 tercih edecektir.

Peugeot 2008 ile birlikte geçirdiğiniz zamanları artıları ile eksileri ile bizlere yorumlarda iletebilirsiniz şimdiden Teşekkür ederiz.!

 

Advertisement