Peugeot Ticari Araçlarda Faizi Sıfırladı

Peugeot Ticari Araçlarda Faizi Sıfırladı

Peugeot Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri ise 100 bin TL için 15 ay yüzde 0,99 faiz veya 50 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkânıyla ticari araç kullanıcılarını bekliyor.

Peugeot Türkiye tarafından yapılan açıklamada ticari araç modellerinde sıfır faizli kredi ve uygun ödeme seçenekleri sunmaya temmuz ayında da devam ediyor. Ay boyunca devam edecek kampanya kapsamında, SUV görünümü ve Zenith cam tavan ile segmentinde öne çıkan Peugeot Rifter, 80 bin TL için 15 ay "yüzde 0" faiz seçeneğiyle sunuluyor.

Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri ise 100 bin TL için 15 ay yüzde 0,99 faiz veya 50 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz imkânıyla ticari araç kullanıcılarını bekliyor.

Hafif Ticari Araçlarda Seçenek Oldukça Fazla

Açıklamaya bakılırsa, Peugeot, hafif ticari araçlar alanında kullanıcılara zengin ürün çeşitliliği sağlıyor. Rifter, sunduğu donanım özellikleri ve SUVgörünümlü tasarımı ile hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılıyor. Markanın bir diğer başarılı hafif ticari araç modeli Expert, geniş iç hacmi, teknolojisi ve sunduğu binek otomobil konforu ile dikkatleri topluyor.

Model, keyifli seyahatler için Expert Traveller ve ticaretin uzmanları için Expert Van olmak üzere iki farklı seçenekle ihtiyaçlara da hitap ediyor. Peugeot Partner Van, kendi sınıfında ilk olan Peugeot i-Cockpit ile yeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımı ile öne çıkıyor. Peugeot Boxer ise minibüs ve van sınıfında standartların oldukça üzerinde çıkarak dikkat çekiyor.

Advertisement