Peugeot Rifter KOBİ’lere İçin İndirimle Sunuluyor

Peugeot Rifter KOBİ’lere İçin İndirimle Sunuluyor

Peugeot markasının sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımı ile hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılayan iddialı modeli Rifter, bahar dönemine özel cazip fiyat avantajlarıyla KOBİ’lerin karşısına çıkıyor.

Peugeot markasının sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımı ile hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılayan iddialı modeli Rifter, bahar dönemine özel cazip fiyat avantajlarıyla KOBİ’lerin karşısına çıkıyor.

Bu kampanya ile, Active PRO paketine sahip Rifter’lar, 20.000 TL’ye varan indirimle birlikte 190.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. KOBİ’lere özel avantajlı fiyatla satışa sunulan Rifter modelinin Active PRO paketinde; 8 inç renkli dokunmatik ekran, Mirror Screen (Apple Carplay / Android Auto), elektrikli arka camlar, arka park sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyona entegre müzik sistemi ve dokunmatik ekran kontrolleri ile yağmur sensörlü ‘Magic Wash’ silecekler standart olarak yer alıyor.

Peugeot i-Cockpit İle İç Hacim Oldukça Ferah

Bunun dışında sınıfında benzersiz olan Peugeot i-Cockpit ve oldukça kullanışlı iç hacim de dikkatleri çeken detaylardan. Peugeot Rifter, hafif ticari araçlar sınıfının standartlarını sizin için belirliyor. Peugeot markasının güncel tasarım diline sadık görünümü ile dikkat çeken Rifter, sahip olduğu özelliklerle gerek şehir içinde gerek şehirlerarası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde sizin için iyi bir yol arkadaşı olmaya aday.

Peugeot Rifter, modüler ve pratik yapısı ile da çok yönlü kullanım özellikleri sergiliyor. Peugeot markasının yüksek verimlilik seviyesine sahip en güncel motor ve aktarma organları ile donatılan Rifter, gelişmiş donanımları ile de benzersiz bir sürüş imkanı sunuyor. Rifter modelinin arka dizaynını domine eden büyük bagaj kapağı devasa bir bagaja açılırken markanın imzası niteliğinde olan üç pençe şeklindeki stop lambaları Peugeot markasının daimi üyelerindne diyebiliriz.

Tasarım konusunda köşeleri de içine alan tamponlar tasarımları ile günlük kullanımın zorluklarına karşı etkin bir koruma imkanı sunuyor. Rifter ayrıca, SUV dünyasına özgü yüksek oturma pozisyonu, büyük tekerlekler, büyük kapı ve gövde kaplamaları, çamurluk kaplamaları ve tampon korumaları gibi bazı karakteristik tasarım detaylarını sizler için bünyesinde barındırıyor.

Elektrikli Park Freni Dikkat Çekiyor

Rifter modelinde geleneksel el freninin yerini alan elektrikli park freni ile kazanılan alan, saklama alanı olarak değerlendiriliyor. Adaptif hız sabitleme Sistemi, belirlenen mesafeden öndeki aracı takip etmeye olanak sağlarken, 8 kademeli tam otomatik şanzımanıyla sistem tamamen durma özelliği ile sürüş güvenliğini daha da arttırıyor. Rifter modelinde yer alan teknolojiler arasında Aktif Trafik İşaretleri Tanımlama, Aktif Şerit Takip Sistemi, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Aktif Güvenlik freni ve Akıllı Far Asistanı da bulunuyor. Ayrıca, 180° Geri Görüş Kamerası, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Anahtarsız Giriş Sistemi hem güvenliği hem de konforu destekliyor.

Advertisement