PEUGEOT 408, Ülkemizde Yılın Tasarımı Ödülünün Sahibi Oldu!

PEUGEOT 408, Ülkemizde Yılın Tasarımı Ödülünün Sahibi Oldu!

PEUGEOT 408, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından 2023 yılında 8’incisi gerçekleştirilen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasında “Yılın Tasarımı” ödülünü sahibini buldu.

Peugeot 408, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından 2023 yılında 8’incisi gerçekleştirilen “Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışmasında “Yılın Tasarımı” ödülünü sahibini buldu.

OGD üyesi gazetecilerin oyları ile karşımıza çıkan “Yılın Tasarımı” kategorisinde; tanıtıldığı ilk günden bu yana büyük ilgi ile karşımıza çıkan Peugeot markasının C segmentinde yer alan ve SUV kodları ile karşımıza çıkan model ödülün sahibi oldu. Peugeot modeli göz alıcı tasarımı ve yenilikçi yaklaşımı ile dikkatleri çekiyor. Fastback formunda yer alan yeni Peugeot 408, Uluslararası Red Dot Tasarım Ödülü sonrası ülkemizde de bu alanda karşımıza çıkan en kıymet ödüllerden birine layık görüldü.

Sektör yetkililerinden Gülin Reyhanoğlu, “Tanıtıldığı günden itibaren hem müşterilerimiz hem de değerli basın mensupları tarafından ilgiyle takip edilen yeni 408 modelimizin ‘Yılın Tasarımı’ olarak seçilmiş olmasından dolayı, hem Türkiye hem de global olarak büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

OGD üyelerine, Peugeot 408’i hem “Yılın Tasarımı” ödülüne layık görmelerinden hem de “Yılın Otomobili” yarışmasında en yüksek ikinci puanı alacak biçimde büyük bir takdir ve beğeniyle değerlendirmelerinden ötürü de içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Mart 2023’te Türkiye’de satışa sunduğumuz Peugeot 408, bu kısa süre zarfında 3 bine yakın müşterimiz ile buluşurken kısa zamanda 27 bin adet seviyesinde talep toplayarak, gelecek planlarımızı revize etmemizi sağladı. Fastback tasarımlı C-SUV konumundaki yeni 408 için ilk aşamada belirlediğimiz 2023 yılı hedefimizi de yoğun talep ve ilgi sonrası yükselttik.” ifadelerini kullandı.

Advertisement