Opel'den Mayıs Ayına Özel Kampanya

 Opel'den Mayıs Ayına Özel Kampanya

​​​​​​​Opel, mayıs ayında da binek ve ticari araç modellerinde kampanyaları ile kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Opel, mayıs ayında da binek ve ticari araç modellerinde kampanyaları ile kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Opel firmasının açıklamasına göre, Opel Vizör'ü ve Pure Panel kokpiti gibi özellikleri ile karşımıza çıkan en yeni modeli Mokka, 100 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi fırsatıyla 689 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla yeni kullanıcılarını bekliyor. Sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve bu meslek gruplarının birinci derece akrabaları yeni Opel Mokka'ya özel ek indirim imkanlarına sahip olabilecek.

Opel firmasının yeni dizayn dilini en iyi şekilde karşımıza çıkaran modelleri arasında yer alan Crossland'ın bazı versiyonları, 100 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor. En çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Crossland, 469 bin 700 TL'lik başlangıç fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Opel'in Hatchback modeli Corsa, 75 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla 379 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıcılar tarafından satın alınabilecek. Ayrıca, ÖTV muafiyetinden yararlanabilen alıcılar için çekici satın alma fiyatlarına sahip sınırlı sayıda Corsa ve Crossland modelleri, bayilerde yeni alıcılarını bekliyor.

ticari araçlarda hayatı kolaylaştıran ve işinin profesyonellerine faydacı çözümler sunan Opel, binek otomobil konforunu ticari araçözellikleriyle birleştirerek kullanıcılarının her ihtiyacına uygun araçlar yapmaya devam ediyor. Opel, tüm ticari araç modelleri ile mayıs ayına özel 100 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi seçeneği ve KOBİ'lere ek çeşitli fırsatlarla karşımıza çıkıyor.

Farklı ödeme çözümleri

Binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştiren Combo Life'a, 423 bin 900 TL'den; çok yönlü kasası ve yüksek taşıma kapasitesiyle öne çıkan Combo Cargo'ya ise 324 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabileceğini belirtelim. Yüksek taşıma kapasitesi ve akıllı teknolojileriyle ticarette işleri kolaylaştıran Vivaro Cargo, 453 bin 900 TL'den; Vivaro City Van ise 544 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını belirtelim. Konfor odaklı, özgün Alman dizaynı ve ayrıntılarıyla yeni Zafira Life 674 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Opel, mayıs ayında yeni kampanyasının yanı sıra ek olarak, farklı ödeme imkanlarını da karşımıza çıkarıyor. Geniş ticari ürün gamı ve Alman teknolojisini modern dizaynlarla birleştirdiği yeni binek modelleriyle Opel, mayıs ayında yeni kullanıcılarını bekliyor.

Advertisement