Opel Insignia, 2024 Yılında SUV Bir Model Olabilir!

Opel Insignia, 2024 Yılında SUV Bir Model Olabilir!

Opel Insignia, Türkiye pazarında tek motor seçeneği ve dört donanım versiyonu ile satışta olduğunu belirtelim. Kendisini eskisi kadar yollarda görememekteyiz. Sebebinin ise yüksek fiyatı olduğunu düşünüyoruz. 2022 yılında daha fazla zam gelebileceğini düş

Opel Insignia, Türkiye pazarında tek motor seçeneği ve dört donanım versiyonu ile satışta olduğunu belirtelim. Kendisini eskisi kadar yollarda görememekteyiz. Sebebinin ise yüksek fiyatı olduğunu düşünüyoruz. 2022 yılında daha fazla zam gelebileceğini düşündüğümüz araç 721.900 TL gibi uçuk bir başlangıç fiyat etiketinde bulunmakta. Bizde Insignia'nın geleceği hakkında söylentileri ele aldık. Gördüğümüz üzere model, yepyeni bir gövde ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Opel Ingisnia Modelinden SUV Hamlesi, İsmi Hariç Her şeyi Değişecek!

Gelen bilgilere göre ise yeni nesil Insignia 2024 yılında aramıza katılacak. Tabi bu gelecek yeni nesil model beklediğimizden çok daha farklı olacak. Sadece ismini değiştirmeyecek olan Insignia, bir SUV model olarak çıkacak.

Markaların Klasik Sedan Modelleri İçin, SUV Yarışı

Sedan modellerinin rotası, SUV modelleri ile hızla devam etmekte nede olsa SUV modellere de sedanlar gibi ilgi büyük. Otomobil markaları eski sedan modellerini piyasanın hakimi olan yüksek sürüşlü SUV’lere dönüştürmek için çalışmalara başladılar.

Dönüşümün ilk atılımını ise Ford, klasik modeli olan Mondeo'yu benzer bir sürece sokarak adımlarını atacak. Aynı şekilde Citroen C5 modeli de "X" takısı alarak bir crossover modele dönüştüğüne şahit olmuştuk. Söylenen iddialara göre Insignia, Peugeot 3008 ve 5008'in de kullanacağı eVMP platformu üzerine inşa edilecek. Yani bu iddialar doğruysa, yeni Insignia'yı sadece SUV olarak değil, elektrikli bir otomobil olarak da görebileceğiz.

Stellantis'in kurulduğundan bu zamana kadar her modeli elektriklendirmek için çalışmalarını yürüten bu firma Opel'i de bünyesine katacak. İddiaların doğruluğunu ise merakla beklemekteyiz.

Advertisement