Nissan’dan Kasım Kampanyası

Nissan’dan Kasım Kampanyası

​​​​​​​Nissan, her bütçeyi kapsayan Kasım ayı kampanyasında maksimum kredi fırsatı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas desteği gibi güçlü finansal çözümler ile Kasım kampanyalarını kullanıcılara sunuyor.

Nissan, her bütçeyi kapsayan Kasım ayı kampanyasında maksimum kredi fırsatı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas desteği gibi güçlü finansal çözümlerin yanı sıra kredi ve takas desteğini birlikte sunarak yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere kampanyalarını sunuyor.

Nissan, Kasım ayı kampanyasında kredi ve takas desteğinin yanı sıra %0 faiz ve 3 ay ödeme erteleme seçenekleri de yeni araç sahibi olmak isteyenlere sunuyor. Kullanıcıların ödeme tercihlerine göre esneklik gösteren kişiselleştirilmiş kampanya deneyimi, ayrıca peşinatsız yeni bir Nissan sahibi olmak isteyenleri Nissan Yetkili Satıcıları’na bekliyor. 

Yeni yüzü ile prestijli duruşunu sağlamlaştırna Nissan Qashqai, makul fiyat seçeneklerine ek olarak Kasım ayı kampanyası kapsamında 240.000 TL için 24 ay vade ve %1,24 faizli kredi fırsatı ve anahtar teslim fiyatında 20.000 TL takas desteği ile yeni araç sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Ayrıca, 750.000 TL ve üzeri değerlenecek ikinci el araçlarını Nissan Yetkili Satıcılarına getirenler, peşinatsız, 24 ay vade ve aylık 14.739 TL ödemeler ile yepyeni bir Qashqai sahibi olma imkanına sahip olabilecekler.

B-SUV sınıfının dinamik aracı Nissan Juke ile kompakt dış tasarımı, geniş iç hacmi ve güvenlik teknolojileriyle ön plana çıkan şehirli Nissan Micra 90.000 TL’ye 24 ay vade ve %1,29 faizli kredi fırsatı veya anahtar teslimde 10.000 TL takas desteği fırsatı ile yeni kullanıcılarını bekliyor.

Advertisement Advertisement