Mercedes-AMG SL Roadster Serisi Türkiye'de Satışa Çıktı

Mercedes-AMG SL Roadster Serisi Türkiye'de Satışa Çıktı

Mercedes-Benz, AMG SL43 ve AMG SL63 modellerini Türkiye de satışa sundu. Alman otomobil devi Mercedes-Benz, 2022 yılının Nisan ayında gerçekleştirdiği bir etkinlikte AMG SL43 ve AMG SL63 modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti.

Mercedes-Benz, AMG SL43 ve AMG SL63 modellerini Türkiye de satışa sundu. Alman otomobil devi Mercedes-Benz, 2022 yılının Nisan ayında gerçekleştirdiği bir etkinlikte AMG SL43 ve AMG SL63 modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Mercedes-Benz’in yeni spor otomobili, tasarımıyla da teknik detaylarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şirket, sonunda spor otomobilini Türkiye'ye resmi olarak getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AMG SL43 ile AMG SL63, genel olarak ortak bir tasarıma sahip olduklarını görüyoruz. Otomobilde ilk olarak üçgen far tasarımı ve iri ızgara detayları dikkat çekiyor. Ayrıca bu üçgen tasarım, arka aydınlatmada da kullanıldığını görüyoruz.

Araçların iç tasarımlarını incelediğimizde ise çok lüks bir tasarım karşımıza çıkıyor. 12.3 inç büyüklüğündeki hayalet gösterge ekranı, güneş parlamasını engellemek için özel bir teknoloji ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu otomobillerde 2+2 şeklindeki oturma düzeni tercih edildiğini görüyoruz. Ön kısımda olduğu gibi arka kısımda da ortadan ayrılmış koltuklar ile karşımıza çıkıyor.

Mercedes-AMG SL Roadster serisi, sahip olduğu motor özellikleri ile göz dolduruyor. SL43'te 381 beygir güce sahip ve 480 Nm tork üreten bir motor bulunuyor. SL63'e baktığımızda ise 585 beygir güce sahip ve 800 Nm tork üreten güçlü bir motor karşımıza çıkıyor.

Advertisement