Nissan'dan Eylül Ayına Özel Qashqai Kampanyası

Nissan'dan Eylül Ayına Özel Qashqai Kampanyası

2022 yılı lansmanı gerçekleşen Nissan Qashqai’nin yeni jenerasyonunda avantajlı kampanya fiyatarı devam ediyor.

2022 yılı lansmanı gerçekleşen Nissan Qashqai’nin yeni jenerasyonunda avantajlı kampanya fiyatarı devam ediyor. Nissan Türkiye’nin duyurusunu yaptığı son kampanyaya göre, Eylül ayında Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites, çift renk seçeneğinden almak isteyenler 903.800 TL liste fiyatı yerine 835.000 TL ödeyip araca sahip olabilecekler. Sınırlı sayıda araç için geçerli olacak bu özel indirimli fiyat opsiyonunda kredi kampanyası geçerli olmayacak.

Üçüncü jenerasyonu ile yeni yüzüne kavuşan Nissan Qashqai, avantajlı fiyat seçeneklerine ek olarak Eylül ayı kampanyası kapsamında 150.000 TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca anahtar teslim fiyatında 20.000 TL takas desteği ile kullanıcılara sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai; 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddialı yerini korurken, hafif hibrit teknolojisini ise 4x4 çekiş sistemiyle sunarak rakiplerinden farklılık gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nissan Qashqai, sınıfında ilk kez kullanılan Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi üst düzey akıllı güvenlik özellikleri, iç mekanda ferahlığı artıran cam tavanı ve gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de sınıfında ki araçlardan farklılık gösteriyor. Designpack ve üzeri donanımlarda geçerli olan Nissan Qashqai kredi kampanyası, cazip kredi koşulları ve avantajlı takas desteği de araç sahibi olmak isteyenler için sunuyor.

Advertisement