Mayıs 2022 Fiat Kampanyaları

Mayıs 2022 Fiat Kampanyaları

Otomobil markaları her geçen gün kampanyalarına devam ediyor. Fiat da kampanya yapan markalar arasında yer alıyor. Bayram sonrası kendine sıfır araç almak isteyenler için Fiat tercih edilebilir kampanyalar sunuyor.

Otomobil markaları her geçen gün kampanyalarına devam ediyor. Fiat da kampanya yapan markalar arasında yer alıyor. Bayram sonrası kendine sıfır araç almak isteyenler için Fiat tercih edilebilir kampanyalar sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Egea Hybrid Kampanyası

Son yıllarda “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” olma başarısı gösteren Egea, Nisan ayından bu yana Sedan, Hatchback, Cross ve Cross Wagon gövde tiplerinde, yeni nesil hibrit motor seçeneği ile Fiat showroomlarında kendine alıcı bekliyor.

Fiat Egea’nın yeni hibrit versiyonu, yeni nesil 130 HP güç ve 240 NM tork ile karşımıza çıkıyor. 1.5 litrelik, 4 silindirli turbo benzinli FireFly motorun yer aldığı model 48-Volt bataryaya sahip ve gücünü 15 kW’lık elektrik motorundan alıyor. Egea Hybrid ile birlikte 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman da Fiat markasında ilk defa satışa sunulan araçlar arasında yer alıyor.

Egea Hybrid’in gelişmiş hibrit teknolojisi;

  • Sessiz çalıştırma,
  • 100% Elektrikli Sürüş,
  • 100% Elektrikli Dur-Kalk,
  • ve 100% Elektrikli Park

gibi özellikler ile elektrikli sürüş deneyimini fazlasıyla bizlere sunuyor.