MAXUS, Türkiye’ye Giriş Yaptı!

MAXUS, Türkiye’ye Giriş Yaptı!

Son dönemlerde farklı segmentler içerisinde devam edilen elektriklenme hareketini ticari araç sektörü ile bizlere sunan Doğan Trend Otomotiv, %100 elektrikli MAXUS ile Türkiye pazarında boy gösterecek. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edi

Son dönemlerde farklı segmentler içerisinde devam edilen elektriklenme hareketini ticari araç sektörü ile bizlere sunan Doğan Trend Otomotiv, %100 elektrikli MAXUS ile Türkiye pazarında boy gösterecek. Türkiye’de Doğan Trend otomotivtarafından temsil edilen ve tarihi 1896 yılına kadar uzanan İngiliz firma Maxus, 2009 senesinde Çinli otomotiv üreticisi SAIC tarafından alınmıştı.

2 milyar dolardan fazla teknoloji ve inovasyon ile marka güvenlik ve teknoloji anlamında oldukça üst düzey olarak karşımıza çıkıyor. Bu rakamlar ile güçlenirken ürün gamı genişlemeye ve satış adetleri artmayı da sürdürdü. Bugünden sonra 1 milyonun üzerinde satış rakamı ile karşımıza çıkan Maxus, her yıl toplam olarak 250 bin adet aracı Avrupa pazarlarına sunuyor.

Maxus modelleri ekonomik, çevreci, teknolojik, konforlu ve sessiz özellikleri ile dikkat çekiyor.  Bu yen, modelin zengin donanımı ile 2 farklı sürüş modu ve 3 kademeli KERS ayarı menzili artıran detaylar arasında yer alıyor. Araç üzerinde 90 kW (122 PS) güç ve 255 Nm tork üretme kapasitesi bizleri karşılıyor. Bu araç 50.23 kWsa batarya ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Maxus modelinin arka kısmında çift tarafa doğru açılan asimetrik kapılar yer alıyor. Aracın dar alanlarda da yükleme-boşaltma işlemleri pratik bir şekilde yapılabiliyor. 2180 mm uzunluğunda karşımıza çıkan 4.8 m3’lük yükleme alanına 2 Euro Palet eşlik ediyor. Aracın sağ kısmında yer alan sürgülü yan kapı ile yükleme-boşaltma işlemleri de rahat bir şekilde yapılabiliyor.