Makyajlı Mazda CX-5 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Makyajlı Mazda CX-5 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Mazda CX-5, kompakt crossover SUV segmenti yer alan bir araç. Model, dünya çapında toplam 3 milyon adet civarı satış yaptı.

Mazda CX-5, kompakt crossoverSUV segmenti yer alan bir araç. Model, dünya çapında toplam 3 milyon adet civarı satış yaptı. CX-5 modeli, yeni tasarımı ve yenilenmiş üstün güvenlik donanımlarıyla Türkiye'de satışa çıkarıldı.

Mazda CX-5 ülkemizde Power Sense, Power Sense Plus ve Power Sense Sport olmak üzere üç farklı donanım paketiyle satışa sunuldu. Otomobil de 2.0 litrelik benzinli motor yer alıyor. Bu motor, 165 beygir güç ve 121 Nm tork üretecek. Araç, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile satışa çıkarıldı.

CX-5, 2012 yılında ilk kez ülkemize giriş yaptı. Şimdi ise model, makyajlanmış hali ile satışa sunuluyor. Araç, yeni tasarımı ve yeni far teknoloji ile dikkat çekiyor. Aracın kabininde ise daha yüksek çözünürlüğe sahip yeni 10,25 inçlik multimedya ekranı karşımıza çıkıyor. Ülkemizde Power Sense, Power Sense Plus ve Power Sense Sport donanım paketleriyle satışa sunulan modelin, başlangıç fiyatı ise 1.505.690 TL olarak karşımıza çıkıyor.

CX5 de Nappa deri döşeme kullanılırken renk olarak siyah, beyaz veya kahverengi tercih edilebiliyor.  CX-5'in en donanımlı paketi olan Power Sense Sport donanımı radyatör ızgarası çerçevesi, dış dikiz aynalarında yer alan parlak siyah detaylarıyla diğer donanım paketlerinden farklılık gösteriyor.

Advertisement