Makyajlanan Vw Polo’nun Türkiye Satış Tarihi Belli Oldu

Makyajlanan Vw Polo’nun Türkiye Satış Tarihi Belli Oldu

Volkswagen Polo için motor seçenekleri ve donanım seçenekleri de netleşiyor. Modelde makyaj operasyonunun en büyük etkilerinden birisi de zenginleştirilen standart donanım özelliklerini göreceğiz.

Türkiye satışı için çok kısa bir süre kalan makyajlı Yeni Volkswagen Polo için motor seçenekleri ve donanım seçenekleri de netleşiyor.

Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinden gerçekleşen makyaj operasyonu ile tanıtılan Yeni Polo, aradan geçen kısa süre zarfında Türkiye’deki listelerde de yerini alacak. Autoshow 2021 kapsamında resmi olarak duyurunun yapıldığı makyajlı ürün gamı 24 Eylül 2021 tarihinde otomobil showroomlarında yerini alacak. Duyuruda 2021 Vw Polo ailesinin makyajlı dinamiklerinin versiyon ve motor üniteleri de açıklığa kavuşmuş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Volkswagen Polo Öne Çıkan Özellikler

Altıncı jenerasyonunun makyajlı versiyonu ile karşımıza çıkan 2021 Volkswagen Polo, iç tasarım ve dış tasarım detaylarıyla sportif bir görünüm kazandırılmış. Makyaj operasyonunun en büyük etkilerinden birisi de zenginleştirilen standart donanım özelliklerini göreceğiz. Makyajın dış tasarıma olan etkisi temel birkaç parça odağında şekillendiriliyor.

Matrix LED far teknolojisini içeren yeni ışıklandırma grupları ile beraber Volkswagen Polo’nun ön tamponundaki dokunuşlarla dikkat çeken bir görünüm yakalamak istiyor. LED ışıklandırma grubunun gerek ön tarafta gerekse arka tarafta artık her model için standart olarak gelecek olması da kullanıcıları memnun edecek özellikler arasında yer alıyor.

Adaptif Matrix LED sistemi ise ek ücret karşılığında otomobile entegre edilebilecek. Vw Golf 8’de yer alan ve ön ızgaradaki aydınlatma da yine Polo modellerinde standart olarak geliyor. Dış tasarıma etki eden yeni jantlar da giriş seviyelerinde 15 inç’lik olarak gelirken sportif paketlerde 16 inçe çıkabiliyor.

2021 Volkswagen Polo İç Donanım Özellikleri

İç mekana geldiğimizde Volkswagen’in standart olarak sunulan zengin donanımlar bizi selamlıyor. 2017 yılında ilk kez kendisinde barındırdığı dijital sürücü ekranı, 8 inç’lik boyutla Polo’nun alt versiyonlarına da geliyor. Giriş ve orta paketlerde bu ekrana 6,5 inç’lik multimedya sistem eşlik ediyor. Üst paketlerde ise sürücü ekranı 10,25 inçe yükselirken multimedya ekran 9,2 inçe terfi etmiş durumda. Vw Polo’nun adaptif hız sınırlayıcı ve şerit takip sistemlerini içeren elektronik destekleri de yine bu makyajla daha çok etkisini gösterecekler arasında yer alıyor. Kullanıcı alanında hala mekanik el freninin olması da bunun için hala önümüzde zaman olduğunun bir göstergesi niteliğindedir. Yeni Vw Polo ile ilgili fiyat, motor ve donanım seçenekleri hakkında bilgileri ise kısa süre içerisinde öğreneceğiz.