LS3 V8'li Subaru BRZ Değişti ve Artık Daha Güçlü

LS3 V8'li Subaru BRZ Değişti ve Artık Daha Güçlü

Aracınızın eğlenceli olmasını istiyorsanız ve harcayacak da biraz paranız varsa bu 507 beygir gücündeki Subaru tam size göre. Ayrıca iki kişilik bir araca ilginiz varsa ve biraz da motoru bağırtmak istiyorsanız araç tam da size göre diyebiliriz.

Aracınızın eğlenceli olmasını istiyorsanız ve harcayacak da biraz paranız varsa bu 507 beygir gücündeki Subaru tam size göre. Ayrıca iki kişilik bir araca ilginiz varsa ve biraz da motoru bağırtmak istiyorsanız araç tam da size göre diyebiliriz.

Söylediklerimiz kâğıt üzerinde güzel şeyler ancak modelin bazı parçalarını değiştirmek de isteyebilirsiniz. Haberimizin alt kısmında BRZ modelinin turbo ve süper şarj cihazlarıyla bazı değişikliklere uğradığını görüyoruz. Ayrıca 400 beygir orjinli bu canavarı 500 beygir gücüne çıkaran bir teknolojiler de mevcut.

V8 Motor Dikkat Çekiyor

Dışarıdan baktığımız zaman BRZ'nin oldukça normal göründüğünü söyleyebiliriz. Ancak bu durum Kaputun altına göz atmanızla beraber bambaşka bir hal alıyor. Gaz pedalına hafifçe dokunduğumu zaman 6.2 litrelik LS3 V8, aktif egzoz dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu modeli Corvette ile kıyaslayacak olursak hem daha kısa hem de daha hafif bir otomobil olduğunu söyleyebiliriz. LS-BRZ, birkaç adım önde yer alıyor. Aracın kokpitinden çok fazla bir benzin kokusu geliyor. Bu durum elbette ki bizleri düşündürüyor.

Subaru’nun yeni modeli LS eklemeli olmasına rağmen olağanüstü bir dengeye sahip. Subaru’nun yeni modeli hakkında detaylı bilgiye sitemiz üzerinden ulaşabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Advertisement