Karşınızda Japonya'ya Özel Subaru Forester XT-Edition

Karşınızda Japonya'ya Özel Subaru Forester XT-Edition

​​​​​​​Subaru, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında Japonya'ya özel bir Forester getirerek dört tekerlekten çekişli araçlar üretmesinin 50’nci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Forester modelinin XT-Edition versiyonu Gayzer Mavisi renginde geliyor.

Subaru, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında Japonya'ya özel bir Forester getirerek dört tekerlekten çekişli araçlar üretmesinin 50’nci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Forester modelinin XT-Edition versiyonu Gayzer Mavisi renginde geliyor. Spor donanım paketi araçta standart olarak kullanıcılara sunulacak. otomobil, koyu metalik kaplamalı 18 inç jantlar ile dört mevsim lastikleri dahil olmak üzere çeşitli ince dokunuşlarla son halini alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Subaru Forester XT-Edition, özellikle ön ızgaranın çerçevesi, yan ayna kapakları ve tavan raylarında yer alan siyah vurgularla farklılığını yansıtıyor. Subaru, bu SUV için kumaş koltuk döşemesini kullanmayı tercih etmiş. Doğa ile iç içe geçme düşüncesi bu kararın arkasında yatan asıl neden.

XT-Edition 2021 yılının ortalarında Japonya'da tanıtımı yapılan makyajlı modeli temel alıyor. Dijital arka görüş kamerasını standart olarak bünyesinde bulunduran EyeSight Safety Plus özelliği ile kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toplamda 176 beygir güce sahip ve 300 Nm tork üreten turboşarjlı 1.8 litrelik benzinli motoru ile XT versiyonu Forester Sport'u temel alıyor. Lineartronic olarak da tanınan CVT aracılığıyla üretilen güç hem ön hem de arka akslara iletimi yapılıyor.

Bu özel sürüme sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 25.400 dolar ödemek zorunda. Ayrıca elektrikle çalışan bir bagaj kapağına da sahip olmak isteyen kullanıcılar, ayrıyeten 416 dolarlık ekstra bir ödeme yaparak sahip olabilecek.