Jeep’in Elektriklisi 2023'te Geliyor!

Jeep’in Elektriklisi 2023'te Geliyor!

Elektrikli araç üreten markalar arasına Jeep markası da dahil oldu. Jeep elektrikli SUV modeli için 2023 tarihini verdi.

Stellantis çatısı altında yer alan Jeep, yaklaşmakta olan ilk elektrikli SUV modelinin görüntülerini kullanıcı ile paylaştı. Henüz ismi netlik kazanmayan araç 2023'te yollarda olacak.

Otomobil markaları tedarik zinciri sorunları da olsa üretimlerine devam ediyor. Markaların ağırlık verdikleri konu ise tahmin edeceğiniz üzere elektrikli otomobiller. Birçok markayı barındıran bir çatı marka olan Stellantis bu konuda önemli adımlar atmayı sürdürüyor. Son olarak Stellantis çatısı altında yer alan Jeep elektrikli konusunda dikkat çeken bir adım attı.

Jeep Elektrikli SUV Modelinden İlk Görüntüler Geldi

Jeep, ilk elektrikli SUV modeline ait görüntüleri paylaştı. Şirket otomobilin ayrıntılarını ise henüz paylaşmadı. Yüzde yüz elektrikli SUV modelinin ismi bile henüz belli değil. Ancak otomobilin ne zaman çıkacağına dair bir bilgi şirket tarafından paylaşıldı.

Jeep, yeni elektrikli aracının 2023'te piyasaya çıkacağını kamuoyu ile paylaştı. Bu elektrikli furyasına bakalım kaç marka dâhil olacak. Bizlerde merakla bekliyoruz.