Hyundai Tucson 2021 Fiyat Listesi ve Dikkat Çeken Özellikler

Hyundai Tucson 2021 Fiyat Listesi ve Dikkat Çeken Özellikler

Koreli üretici Hyundai, ilk defa 2004’te piyasaya sunduğu C sınıfındaki aracı Tucson ile SUV karoserinde büyük bir başarı kazandı. Performansı, yakıt tüketimi ve sportif tasarımı ile yıllar içerisinde en sevilen C-SUV araçlarından biri haline gelen Tucson

C-SUV sınıfının ülkemizdeki en popüler temsilcilerinden Hyundai Tucson yakıt tüketimi, performansı, tasarımı ve sunduklarıyla 2021 yılının dikkat çeken özelliklerine ve güncel fiyat listesini yakından inceliyoruz.

Hyundai Tucson C-SUV Segmentinin Önemli Temsilcileri Arasında

Koreli üretici Hyundai, ilk defa 2004’te piyasaya sunduğu C sınıfındaki aracı Tucson ile SUV karoserinde büyük bir başarı kazandı. Performansı, yakıt tüketimi ve sportif tasarımı ile yıllar içerisinde en sevilen C-SUV araçlarından biri haline gelen Hyundai Tucson, geçtiğimiz aylarda 2021 modeliyle karşımıza çıktı.

Önceki jenerasyonuna göre içeride ve dışarıda büyük değişimler yaşayan 2021 Hyundai Tucson; Comfort, Prime, Elite ve Elite Plus olmak üzere toplam 4 ayrı donanım seçeneği ile beraber satışa sunuluyor. Bu haberimizde farklı donanım paketleri ile hemen hemen her bütçeye hitap eden yeni Hyundai Tucson fiyatlarına, teknik özelliklerine ve yakıt tüketimine yakından bakacağız.

Hyundai Tucson Öne Çıkan Donanım Özellikleri

Baştan aşağı tamamen yenilenen tasarımı ile çok daha agresif ve sportif bir hava sunan yeni Hyundai Tucson, ilk görüşte havalandırma panjurlarını LED farları ve birleştiren ön tamponuyla dikkat çekiyor. Dünyanın ilk gizli aydınlatma teknolojisine sahip olan Parametrik LED Gündüz Farlarıyla donatılan Tucson modelinde farlar kapalı konumdayken gizleniyor ve ızgaranın bir parçası gibi duruyor.

Aracın önünden başlayarak yanlardan devam eden keskin hatlar, arka tarafa geldiğimizde de karşımıza çıkıyor. Burada bir baştan bir başa tek bir şerit halinde devam eden LED stop lambası otomobile şık bir hava katarken ayrıca otomobilin iki yanından iki kanat şeklinde aşağı yönlü stop lambaları görmekteyiz. Hyundai logosu ise arka camın üzerine yerleştirilmiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai Tucson Boyutları ve Tasarımı Hakkında

Tercih edilecek donanım paketine göre 18 inç’lik alaşımlı veya 19 inç’lik elmas kesim alaşımlı jantlar ile beraber gelen 2021 Tucson, 4500 mm'lik uzunluğu ve 1650 mm'lik yüksekliği ile yolcularına ferah bir yolculuk imkanı sunuyor. Epeyce geniş bir renk yelpazesine sahip olan yeni Hyundai Tucson’un renk seçenekleri arasında ise Kutup Beyazı, Safir Mavi Metalik, Amazon Gri Metalik, Gümüş Gri Metalik, Kum Taşı Bronz Metalik, Gün Batımı Kırmızı Sedefli, Mika Siyah Sedefli ve Duman Gri Sedefli renk tonları bulunuyor.