İşte Yeni Citroen C5

İşte Yeni Citroen C5

Yeni Citroen C5 modeli özellikleriyle dikkat çekiyor. Model otomotiv sektöründe ve D segmentinde oldukça önemli yerlere gelecek gibi görünüyor.

Yeni Citroen C5 X modelinin tasarım detayları tanıtıldı. Sedan, Station wagon ve SUV gibi kasa tiplerinden dengeli bir şekilde harmanlanan C5 X, yeni görünümüyle ön plana çıkıyor. 545 litre geniş bagaj hacmi ve şık çizgileri ile dikkat çeken yeni Citroen C5 X; otomotiv sektöründe ve D segmentinde oldukça önemli yerlere gelecek gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Citroen modeli konforlu, teknolojik ve inovatif otomobiller sunan Citroën, otomotiv dünyasında ve bulunduğu segmentte dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Estetik, modernlik, çevrecilik ve aynı zamanda işlevsellik gibi birçok özelliği ile ön plana çıkan model tasarımıyla kullanıcısını kendisine bağlıyor diyebiliriz. Otomobil kullanıcılarının değişen eğilimlerini ve farklılaşan hayat standartlarını göz önünde bulundurarak dizayn edilen yeni C5 X, geniş hacmi ile birçok kişiye hitap ediyor. Dış görünümü ve dinamik çizgileri ile sınıfında ön plana çıkan model zerafeti güç ve performansla birleştiriyor.

Dış Tasarımı Dikkat Çekiyor

Araç üzerinde bulunan V şeklindeki aydınlatma imzasına sahip ön bölüm oldukça cesur bir görünüm sunuyor bizlere. Krom ve parlak siyah tonlarla oldukça güçlü ve özgün bir görünüm sergileyen ön bölümde yer alan Citroën logosu LED gündüz sürüş farları ile oldukça uyum içinde. Aracın motor Kaputu uzun ve yatay çizgilerle karşımıza çıkarken C4 veya C5 Aircross modellerinde de uygulanan çıkıntılar oldukça dikkat çekiyor. Krom şeritle vurgulanan özgün tasarımlı alt hava girişi, otomobilin sürüş destek sistemlerine ait ana radarı üzerinde bulunduruyor. Arkaya doğru uzayan tavan çizgisi de, iyi tasarlanan aerodinamik bir spoyler ile son buluyor.

Araç hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizi takip edebilir ve sıfır Citroen modellerine sitemiz üzerinden ulaşabilrisiniz. Ayrıca sıfır Citroen fiyatları sitemizde yer almaktadır. İnceleyebilir ve teklif alabilirsiniz.

Advertisement