Hyundai Kona Yenilendi! Fiyatları Belli Oldu!

Hyundai Kona Yenilendi! Fiyatları Belli Oldu!

Yeni Hyundai Kona modelinin lansmanı Gürcistan'da gerçekleştirildi. Lansman ile de ülkemiz sınırlarına giriş yapmış oldu. İlk olarak Hyundai Kona modelinin Türkiye'de satılacak versiyonları hakkında sizlere bilgi verelim. Hyundai Kona ülkemizde hem içten

Yeni Hyundai Kona modelinin lansmanı Gürcistan'da gerçekleştirildi. Lansman ile de ülkemiz sınırlarına giriş yapmış oldu. İlk olarak Hyundai Kona modelinin Türkiye'de satılacak versiyonları hakkında sizlere bilgi verelim. Hyundai Kona ülkemizde hem içten yanmalı hem hibrit hem de tamamen elektrikli versiyonu ile karşımıza çıkacak. Oldukça yakından tanıdığımız 1.0 litrelik T-GDI ve 1.6 T-GDI N Line motor seçenekleri bizleri karşılayacak. Üniteler sırası ile 120 Ps ve 200 Nm tork, 198 Ps ve 265 Nm tork üretme kapasitesi ile karşımıza çıkacak. Her iki motor da 7 ileri DCT şanzıman ile bizleri karşılıyor.

Kona modelinin 1.6 T-GDi N Line versiyonu, Kona ailesinin dört tekerden çekiş sunacak tek modeli olarak karşımıza çıkıyor. Hyundai Kona hibrit, 1.6 litrelik GDi motorundan 141 Ps ve 265 Nm tork üretme kapasitesi ile karşımıza çıkacak. Bu model 6 ileri DCT şanzıman ile bizleri karşılıyor.

Elektrikli Hyundai Kona ülkemizde Standart ve Uzun menzilli olmak üzere iki donanım seçeneği ile karşımıza çıkacak. ile satılacak. Standart menzil ile karşımıza çıkan Kona, 156 PS ve 255 Nm tork verileri ile karşımıza çıkıyor. Kona modelinin giriş seviyesi elektrikli ve 360 km menzil mesafesi ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai modelinin uzun menzil mesafe verilerine baktığımız zaman 218 Ps ve 255 Nm tork bizleri karşılıyor. Bu modelin menzili ise 434 km seviyesinde bizleri karşılıyor.

Yeni Hyundai Kona modeli fiyat listesi aşağıdaki gibidir: