Hyundai Grandeur, Müthiş Tasarımıyla Karşınızda

Hyundai Grandeur, Müthiş Tasarımıyla Karşınızda

Hyundai, kendi üretmeyi planladığı yeni nesil sedanın ipucunu verdi. Yüksek sürüşlü SUV modellerin, sedan modeller üzerindeki üstünlüğü sürüyor olsa da Hyundai, 1986 yılından beri ürettiği Grandeur ismini yaşatmaya devam edecek.

Hyundai, sedan modellerine ne kadar düşkün olduğunu her fırsatta dile getirmekten çekinmiyor. Yeni nesil konsept versiyonu Grandeur modelini tanıtan Hyundai, kendi üretmeyi planladığı yeni nesil Sedanın ipucunu verdi. Yüksek sürüşSUV modellerin, sedan modeller üzerindeki üstünlüğü sürüyor olsa da Hyundai, 1986 yılından beri ürettiği Grandeur ismini yaşatmaya devam edecek.

Şuanda model hakkında çok bir bilgimiz olmasa da casus fotoğraflardan yola çıkılarak aracın render görüntüsü çıkarılmış. Ön tarafta modern Hyundai tasarımlarını kullanacak elektrikli sedan, genel olarak baktığımızda retro ve modern tasarımı bir arada birleştirmeyi planlıyor. Aerodinamik ve dört kapılı yapısı ile elektrikli sedan segmentindeki araçlarla dişe diş rekabet halinde olacağı kesin.

Dikey far takımları ile eski Grandeur modeline atıfta bulunan yeni nesil otomobil, arka taraftaysa modern elektrikli otomobillerde görmeye alışık olduğumuz LED ışık barını kullanacak. Aracın arkasındaki üçüncü çeyrek cam,far takımlarında olduğu gibi, eski Grandeur modellerini yâd ediyor.

Hepimizin bu seneki en çok merak ettiği yeni nesil araçlardan biri olan Grandeur, Türkiye pazarında da yerini alacağını düşünmekteyiz. Elektrikli sedan model, ilerleyen aylarda resmi olarak tanıtıma girecek ama şuan için net çıkış tarihi bilmemekteyiz. Gerçekten bu harika yeni nesil aracı sabırsızlıkla bekliyoruz

Advertisement