Genesis, Vogue ve Monse İle İş Birliğini Açıkladı

Genesis, Vogue ve Monse İle İş Birliğini Açıkladı

Genesis, son günlerde yaptığı işler ile adından oldukça bahsettiriyor. Son zamanlarda piyasaya çıkarılan yeni otomobilleri sayesinde şirketin bilinirliği artmış durumda. Şirket tarafından yeni bir duyuru yapıldı.

genesis, son günlerde yaptığı işler ile adından oldukça bahsettiriyor. Son zamanlarda piyasaya çıkarılan yeni otomobilleri sayesinde şirketin bilinirliği artmış durumda. Şirket tarafından yeni bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre Güney Koreli üretici, dünyaca ünlü moda ve yaşam tarzı dergisi Vogue ile anlaşma yaptığını açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu anlaşma dahilinde derginin Eylül ve Ekim sayılarında ve çeşitli dijital platformlarda şirketin reklamlarına yer verileceği açıklandı. Bu anlaşmanın yanı sıra Genesis, New York merkezli moda markası Monse ile kısa süre içerisinde işbirliği yapacağını açıkladı. Bu açıklamada detay verilmez iken  moda şirketinin tasarımlarında Genesis vurgusu yapılacağını söyleyelim.

Tüm bu yapılan anlaşmalar şirketin New York'ta düzenlediği Genesis House etkinliğinde kamuoyuna duyuruldu. Bu etkinlikte 2023 Genesis G90 sedanın ilk kullanıcılarına teslimatları gerçekleştirildi. Fiyatı, 89.495 dolardan başlayan aracın üst düzey özellikleriyle fark yarattığını söylemek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Genesis Motor Kuzey Amerika Operasyon Direktörü Claudia Marquez yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Yeni amiral gemimiz G90 sedanı Amerika Birleşik Devletleri'ndeki müşterilere teslim etmeye başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik, Genesis'in cesur tasarımlarını ve müşterilerimiz için sorunsuz bir satın alma deneyimiyle birlikte en son teknolojileri sunma konusundaki tavizsiz bağlılığımızı kutluyor." ifadelerini kullandı.

Advertisement