Ford Bronco Resmi Olarak Avrupa'da Satışa Çıkacak

Ford Bronco Resmi Olarak Avrupa'da Satışa Çıkacak

​​​​​​​Ford’un en tanınmış modellerinden biri olan Bronco modeli resmi olarak Avrupa’da Ford tarafından satışa çıkarılacak.

Ford’un en tanınmış modellerinden biri olan Bronco modeli resmi olarak Avrupa’da Ford tarafından satışa çıkarılacak.

Ford Bronco Avrupa’da kısıtlı sayıda satışa çıkarılacak. Ford’un tam olarak kaç adet Ford Bronco’yu satışa çıkaracağı şu an için bilinmemekte. Fakat kesin olarak bildiğimiz şey ise Bronco modelinin 2023 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren yalnızca soldan direksiyonlu olarak Avrupa piyasasında satışa çıkarılacağı.

Ford’un Avrupa’daki ithalat sürecinin başında olan mühendis Matthias Tonn, Bronco için şunları söylüyor; “Bronco Ford’un en sağlam ve çok yönlü arazi aracı. İkonik Bronco modelinin DNA’sını ve yeni nesil arazi algılama teknolojilerini yeni bir off-road ikonu yaratmak için geniş bir aksesuar yelpazesi ile buluşturuyor. ABD’deki büyük başarısının ardından, Avrupa’daki müşterilerimize Ford’un maceracı ruhunun bir kısmını sunmaktan dolayı heyecanlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ford Bronco’nun Avrupa versiyonu ile ilgili herhangi bir teknik özellik firma tarafından açıklanmadığını belirtelim. Model hakkında tek bildiğimiz dört kapılı olarak satışa çıkarılacağı. Ayrıca modelin donanım seviyeleri ve fiyatları hakkında da hiçbir bilgi paylaşılmış durumda değil.