Fiat 500 "La Prima by Bocelli" Tanıtıldı

Fiat 500 "La Prima by Bocelli" Tanıtıldı

Yeni ve tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan "La Prima by Bocelli" versiyonu tanıtıldı.

Yeni ve tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan "La Prima by Bocelli" versiyonu tanıtıldı.

Tofaş’tan yapılan açıklamaya göre, şehir araç segmentinde Stellantis’in en çok satılan elektrikli modeli olan ve Avrupa da en çok tercih edilen elektrikli otomobili olan tamamen elektrikli Fiat 500’e yeni bir versiyon daha katıldı.

Dünya çapında tanınan tenor, Maestro Andrea Bocelli, müzisyen Matteo Bocelli ve JBL ile iş birliği ile ortaya çıkan "La Prima by Bocelli" versiyonu ile benzersiz bir ses deneyimi ile karşımıza çıkıyor. JBL “Sanal Mekanlar” teknolojisiyle donatılan dünyanın ilk şehir otomobili olarak da otomotiv dünyasında kendinden söz ettiriyor.

Fiat firması ikonik ürün gamının en süt kısmını oluşturan modelde, standart olarak karşımıza çıkan ve Bocelli tarafından desteklenen, yaşama alanı ve bagajın kullanım kapasitesini sınırlamayacak biçimde otomobile entegre edilen JBL Premium Audio, 320 W ses gücüyle teknik ve performans açısından olduğu kadar ve sezgisel kullanım özellikleriyle üst düzey bir ses deneyimi sunuyor.

Yeni sürümün de gelişmiş elektrikli güç-aktarma sistemiyle WLTP döngüsüne göre 320 km'ye kadar elektrikli sürüş mesafesi ile karşımıza çıkıyor. Seviye 2 sürüş destek özelliğine sahip ilk şehir otomobili olan Fiat 500’ün menzili, ağırlıklı şehir içi kullanımında 460 km'ye kadar ulaştığını belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiat 500 "La Prima by Bocelli", cabrio, hatchback ve 3+1 olmak üzere 3 gövde tipi seçenekleri ve Oniks Siyah, Rose Gold, Buz Beyaz, Mineral Gri, Okyanus Yeşil ve Gök Mavisi renk seçenekleri ile satışa sunulacağını belirtelim.