Ferrari Purosangue Kamuflajlı Gövdesiyle Görüntülendi

Ferrari Purosangue Kamuflajlı Gövdesiyle Görüntülendi

Ferrari’nin ilk SUV aracı olan Purosangue, bugüne dek Maserati Levante gövdesi himayesinde test edildi. Otomobil sonunda kendi gövdesi ile test edilecek. Purosangue’nin kendi gövdesiyle casus görüntülerini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Paylaş

Ferrari ilk kez SUV bir araç üretmenin heyecanını yaşıyor. Ferrari’nin ilk SUV aracı olan Purosangue, bugüne dek Maserati Levante gövdesi himayesinde test edildi. Otomobil sonunda kendi gövdesi ile test edilecek. Purosangue’nin kendi gövdesiyle casus görüntülerini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Paylaştığımız görüntüler yoğun bir şekilde kamuflajlı prototipe aitti.

Ünlü bir otomobil YouTube kanalı Varryx, Ferrari Purosangue'ın yeni casus görüntülerini paylaştı. Aracın ilk kez kendi gövde ve tasarımıyla hareket ettiğini görmüş olduk.

Yayınlanan bu videoda otomobilin genel hatlarını görmemiz dışında net bir şey göremiyoruz. Çünkü Ferrari çok yoğun bir kamuflaj kullanmış. Görüntüleri detaylı incelediğimizde kaput, eğimli tavan, farların şekli gibi kısımları görebiliyoruz. Otomobilin SUV veya crossover olarak ele alındığını söyleyebiliriz. Görüntülere baktığımızda otomobilin çokta yerden yüksek olmadığını görüyoruz.

Otomobilin teknik detaylarının da şuan için açıklanmadığını söyleyebiliriz. Gelen haberler neticesinde araçta iki adet motor seçeneği sunulacak V12 motor ve plug-in hibrit V6 motorları yer alacak. Adını sıkça duyduğumuz plug-in hibrit V6 motorun, 296 GTB modelinde yer alan 830 beygir gücünde bir motor olacağını söyleyelim. Ferrari Purosangue’nin ilerleyen zamanlarda teknik ve donanımsal detaylarına daha detaylı şekilde kavuşacağız.