Elektrikli Chevrolet Blazer Tanıtımı Yapıldı

Elektrikli Chevrolet Blazer Tanıtımı Yapıldı

Chevrolet, 2024 model elektrikli SUV modeli Blazer'ın tanıtımını gerçekleştirdi. Ford Mustang Mach-E'ye rakip olarak tanıtılan SUV, tasarımıyla da motoruyla da göz dolduracak gibi duruyor.

chevrolet, 2024 model elektrikli SUV modeli Blazer'ın tanıtımını gerçekleştirdi.Ford Mustang Mach-E'ye rakip olarak tanıtılan SUV, tasarımıyla da motoruyla da göz dolduracak gibi duruyor.

Tasarımıyla da teknik özellikleriyle de kendine hayran bırakan Blazer, Ford'un birkaç yıl önce tanıttığı elektrikli SUV modeli Mustang Mach-E ile rekabet edeceğini belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Chevrolet Blazer, araca şık bir hava katan incecik şerit LED farlarla donatılmış durumda. Bu farlar, arka aydınlatma ile de büyük bir uyum içerisinde olduğunu görüyoruz. Kaputun altına eklenen Chevrolet logosunun da aydınlatmalı olarak tercih edildiğini görüyoruz.

Otomobilin arka kısmına baktığımızda dışarıya doğru çıkıntılı bir şekilde dizayn edildiğini görüyoruz. Bu da Chevrolet Blazer’in iç hacmini arttırmasını sağlıyor.

Aracın iç kısmına baktığımızda ise dış tasarımdaki devasa hacmin iç kısma yansımasını görebiliyoruz. Blazer’ın, 11 inç boyutunda tamamen dijital bir gösterge ekranına sahip olduğunu söyleyelim. Hem ön hem arka alanda yer alan havalandırma delikleri ve USB Type-C girişleri de Blazer'ın iç tasarımında göze çapan detaylardan olduğunu belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 model Chevrolet Blazer, farklı donanım seçenekleriyle satışa çıkarılacak. Bunlardan en kapsamlı donanım paketi Blazer SS olacak. Yapılan açıklamaya göre bu SUV, 470 kilometre menzile ulaşabilen bir batarya-motor konfigürasyonu ile birlikte karşımıza çıkacak. 557 beygir gücü ve 879 Nm tork değerine sahip olan bir çift elektrik motoru ile desteklenecek otomobil, otomatik şanzımanla kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Chevrolet tarafından yapılan açıklamaya göre Blazer SS, 66 bin dolar fiyatı ile satın alınabilecek. Diğer donanım paketlerinin fiyatının ise henüz belli olmadığını söyleyelim.

Advertisement